«Ανασκεύασε» τις δηλώσεις του ο Άλβαρες λόγω… Πεπ: «Εγώ κάθε καλοκαίρι σκέφτομαι, η Σίτι είναι σπουδαίο club!»

Για… παρεξήγηση έκανε λόγο ο Χούλιαν Άλβαρες και διευκρίνισε τι εννοούσε για τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα, λίγες ώρες μετά τον εκνευρισμό του Καταλανού προπονητή!



«Ανασκεύασε» τις δηλώσεις του ο Άλβαρες λόγω… Πεπ: «Εγώ κάθε καλοκαίρι σκέφτομαι, η Σίτι είναι σπουδαίο club!»

Συνεχίζεται η… ιστορία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τον Χούλιαν Άλβαρες, με τον Αργεντινό επιθετικό να επιχειρεί να «ανασκευάσει» τις αρχικές δηλώσεις που είχε κάνει, οι οποίες είχαν ως συνέπεια τον εκνευρισμό του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικότερα, ο Άλβαρες επισήμανε πως θέλει να σκεφτεί το μέλλον του στους «πολίτες», καθώς δεν είναι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής του.

Εν συνεχεία, ο Καταλανός coach αντέδρασε και είπε πως έχει δικαίωμα να σκεφτεί, αλλά πως διαφωνεί ξεκάθαρα με το επιχείρημά του.

Και φτάνουμε στο «σήμερα», με τον ποδοσφαιριστή να καλείται να τοποθετηθεί εκ νέου, ώστε να δικαιολογήσει όσα είπε στην αρχή. Επισήμανε λοιπόν, πως κάθε καλοκαίρι… σκέφτεται το μέλλον του, ώστε να βρίσκεται σε μία ισορροπία, συμπληρώνοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι μία σπουδαία ομάδα!

Συγκεκριμένα, η δήλωση του Χούλιαν Άλβαρες:

«Είπα απλά πως θέλω να σκεφτώ, όπως κάνω κάθε σεζόν, για να βρίσκομαι σε ισορροπία. Νιώθω άνετα στη Μάντσεστερ Σίτι, είναι μία σπουδαία ομάδα!»

Δημήτρης Μανάκος