Η Μπαρτσελόνα «εξέθεσε» ξανά τη Σίτι: Σοβαρά προβλήματα πίσω, γκολ - φάντασμα του Χάαλαντ! (vids)

Τρίτο φιλικό στις ΗΠΑ, σοβαρά αμυντικά προβλήματα, παραβιάστηκε η εστία της για 2+ φορές και πάλι. Ούτε τώρα νίκη για τη Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα, βρέθηκε δις πίσω στο σκορ. «Έσωσε» το ματς ο Γκρίλις, έχασαν με 4-1 στα πέναλτι οι «πολίτες»!



Η Μπαρτσελόνα «εξέθεσε» ξανά τη Σίτι: Σοβαρά προβλήματα πίσω, γκολ - φάντασμα του Χάαλαντ! (vids)

Δεν κύλησε ιδανικά ούτε το τρίτο φιλικό στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έμεινε στο 2-2 με την Μπαρτσελόνα στην κανονική διάρκεια και ηττήθηκε στα πέναλτι.

Είχε χάσει πρότινος από τη Σέλτικ με 4-3 και τη Μίλαν με 3-2 και το κακό «τρίτωσε» στην Αμερική, καθώς δέχθηκε 2+ γκολ ξανά!

Βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους Καταλανούς το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα στο 24ο λεπτό, αλλά ισοφάρισε 15 λεπτά αργότερα με τον Ο’ Ράιλι.

Ο Τόρε έκανε το 3-2 στις καθυστερήσεις, για να έρθει ο Τζακ Γκρίλις στο 74’ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε απλώς πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ είχε «αρνητική» βαθμολογία, με το 5.6 που συγκέντρωσε, αναλογικά με τις κριτικές που δέχθηκε, να είναι η χειρότερη αξιολόγηση παίκτη που ξεκίνησε το ματς.  

Στη διαδικασία των πέναλτι τώρα, η οποία θα λάμβανε χώρα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι «πολίτες» έχασαν με 4-1. Αστόχησαν ο Φίλιπς και ο Ράιτ, σκόραρε μόνο ο Αχμέντ Φατά, ενώ οι «μπλαουγκράνα» δεν έχασαν κανένα!

Δημήτρης Μανάκος