Γι' αυτό επέστρεψε ο Ρουντ στη Γιουνάιτεντ: Καθοριστικός ο ρόλος του Φαν Νίστελροϊ για να πειστεί ο Όμπι Μάρτιν!

Φαίνεται πως στη νέα εποχή της Γιουνάιτεντ όλοι κάνουν το κάτι παραπάνω και ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έπαιξε καίριο ρόλο στη μεγάλη μεταγραφική νίκη με την απόκτηση του νεαρού επιθετικού, Τσίντο Όμπι Μάρτιν, ο οποίος άφησε την Άρσεναλ για να εξελιχθεί στους «κόκκινους διαβόλους». 



Γι' αυτό επέστρεψε ο Ρουντ στη Γιουνάιτεντ: Καθοριστικός ο ρόλος του Φαν Νίστελροϊ για να πειστεί ο Όμπι Μάρτιν!

Το «διαμαντάκι» με έτος γέννησης το 2007, έκανε τον κόσμο να ψάχνει στοιχεία για εκείνον και να γουρλώνει τα μάτια από θαυμασμό και έκπληξη, όταν τον έβλεπε να σκοράρει 32 φορές σε 20 εμφανίσεις με το τμήμα κ-18 των «κανονιέρηδων». 

Ο μικρός, αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα για μια αλλαγή και ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έδρασε για να πάρει το παιδί στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο Όμπι Μάρτιν πείστηκε για το πρότζεκτ, για το ρόλο του, για τις ευκαιρίες που θα πάρει, για όσα θέλει να πετύχει το κλαμπ με τον Τεν Χαγκ και για τη σοβαρότητα που χαρακτηρίζει το σύλλογο με την INEOS στο μετοχικό σχήμα. 

Κάπως έτσι επιτεύχθηκε η μεγάλη μεταγραφική νίκη της Γιουνάιτεντ έναντι της Άρσεναλ και ο 16χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης