Τρεις προτάσεις γεμάτες… σεβασμό από τον Αρτέτα για τον Σλοτ: «Ξέρω τα καλύτερα, έχω ρωτήσει παίκτες!» (vid)

Το φιλικό της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ στις ΗΠΑ πλησιάζει και η πρώτη συνάντηση των Μικέλ Αρτέτα και Άρνε Σλοτ είναι προ των πυλών. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώτος για τον νέο προπονητή των «κόκκινων», εκθειάζοντάς τον τόσο σε ανθρώπινο, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!



Τρεις προτάσεις γεμάτες… σεβασμό από τον Αρτέτα για τον Σλοτ: «Ξέρω τα καλύτερα, έχω ρωτήσει παίκτες!» (vid)

Λίγες ώρες απομένουν για τη σέντρα στη φιλική αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (03:30 ώρα Ελλάδος), με τον Μικέλ Αρτέτα να ολοκληρώνει τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της συνάντησης.

Ρωτήθηκε και απάντησε για όλους και για όλα, αλλά η ατάκα που γράφτηκε περισσότερο από κάθε άλλη στον αγγλικό Τύπο, είχε να κάνει με την αναφορά του στον Άρνε Σλοτ και όσα γνωρίζει για αυτόν.

Ο Ισπανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του, διευκρινίζοντας πάντως πως δεν τον γνωρίζει προσωπικά. Είπε πως έχει ακούσει θετικά σχόλια, πως έχει ρωτήσει ποδοσφαιριστές για αυτόν και πως του αρέσει ο τρόπος που δουλεύει με τις ομάδες του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Μικέλ Αρτέτα για τον Άρνε Σλοτ:

«Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά έχω παρακολουθήσει τις προηγούμενες ομάδες του. Τον συμπαθώ ως άνθρωπο και εκτιμώ τη δουλειά του. Έχω ακούσει επίσης, πολύ θετικά σχόλια από παίκτες, που είναι και οι κατάλληλοι για να ρωτήσει κανείς. Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που φτιάχνει τις ομάδες του και η ποιότητα που καταφέρνει να αναδείξει στον αγωνιστικό χώρο!»

Δημήτρης Μανάκος