Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ με Μαγκουάιρ – Λισάντρο: Άσχημα τα νέα για τον Γιόρο, χάνει 1-2 μήνες!

Άσχημα νέα για τον Λένι Γιόρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τα πλάνα που έκαναν την εμφάνισή τους, με πατερίτσα και προστατευτική μπότα. Φήμες για χειρουργική επέμβαση, ενδέχεται να χάσει τους πρώτους 1-2 μήνες της Premier League, συμπεριλαμβανομένου και του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». Εκεί που… αναγκαστικά, αν δεν έχουμε μεταγραφή, ο Τεν Χαγκ θα αντιμετωπίσει τους «κόκκινους» με δίδυμο στα στόπερ τον Μαγκουάιρ και τον Λισάντρο Μαρτίνες!



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ με Μαγκουάιρ – Λισάντρο: Άσχημα τα νέα για τον Γιόρο, χάνει 1-2 μήνες!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεκινά η καριέρα του Λένι Γιόρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον νεαρό στόπερ να τραυματίζεται στο φιλικό της ομάδας του με την Άρσεναλ, στο 34ο λεπτό.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει, ζήτησε αναγκαστικά αλλαγή και λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ματς, ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε πως δεν γνωρίζει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Ωστόσο, αισίως έκαναν την εμφάνισή τους μερικά πλάνα, που διόλου αισιόδοξα μπορούν να χαρακτηριστούν. Και αυτό διότι, άπαντες είδαν πως η αποχώρηση του Γιόρο από το γήπεδο έγινε με πατερίτσα και προστατευτική μπότα, με συνέπεια να σκεφτούν πως το χειρουργείο ίσως είναι αναπόφευκτο.

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε είναι η δεδομένη η απουσία του για 30-60 ημέρες από την αγωνιστική δράση, με την πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού – μέχρι τώρα – να χάνει τουλάχιστον τα τρία πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στην Premier League!

Ποια είναι αυτά; Το εντός έδρας με τη Φούλαμ στις 16 Αυγούστου, την εξόρμηση στο «Άμεξ» απέναντι στην Μπράιτον και το πρώτο ντέρμπι Τεν Χαγκ – Σλοτ στην Αγγλία, την 1η Σεπτεμβρίου, στο «Ολντ Τράφορντ».

Από εκεί και πέρα, αν δεν καταφέρει να είναι διαθέσιμος στα τέλη Σεπτέμβρη και η αποθεραπεία του φτάσει μέχρι και τις 29 του μηνός, θα λείψει και από το ματς με την Τότεναμ, στο Λονδίνο. Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος