Πλησιάζει στην πρώτη της μεταγραφή στην εποχή του Σλοτ η Λίβερπουλ – Υπογράφει ο 16άχρονος από την Τσέλσι!

Είναι 16 ετών, δεν θα ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα, αλλά είναι μία αρχή! Ο λόγος για τη Λίβερπουλ και τις μεταγραφές στην εποχή του Άρνε Σλοτ, με τον Ρίο Ενγκουμόχα να γίνεται «κόκκινος», ως ελεύθερος από την Τσέλσι!



Πλησιάζει στην πρώτη της μεταγραφή στην εποχή του Σλοτ η Λίβερπουλ – Υπογράφει ο 16άχρονος από την Τσέλσι!

Πρόκειται, όπως όλοι γνωρίζουμε, για τη μοναδική ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του ποδοσφαιρικού πλανήτη, που ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει μεταγραφή.

Ωστόσο, η Λίβερπουλ φαίνεται πως βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» από την «παρθενική» της κίνηση στην εποχή του Άρνε Σλοτ, με τους «κόκκινους» να πλησιάζουν στην απόκτηση του 16άχρονου Ρίο Ενγκουμόχα.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που άφησε την Τσέλσι και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την ιστορία της μεταγραφής είχε καταστήσει γνωστή ο Fabrizio Romano και αισίως, φαίνεται πως αυτή ολοκληρώνεται.

Αυτό μετέδωσε ο έγκριτος δημοσιογράφος το βράδυ της Τρίτης και αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Ενγκουμόχα θα σηματοδοτήσει τον πρώτο παίκτη, ανεξαρτήτως ηλικίας, που θα πατήσει στο «Άνφιλντ» στην εποχή του Άρνε Σλοτ. Πέραν του γεννηθέντος του 2006, τέως ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, αναμένουμε και τις κινήσεις για την ανδρική ομάδα από τους «κόκκινους»!

Δημήτρης Μανάκος