Και όμως, υπήρξε συμφωνία: Η ανταλλαγή της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ και ο Γκόρντον που γινόταν… κόκκινος!

Λίβερπουλ και Νιούκαστλ τα είχαν βρει στον απόλυτο βαθμό, αλλά τελευταία στιγμή, κάτι πήγε λάθος. Άλλαξαν γνώμη οι Σαουδάραβες, βρέθηκε μία «ανάσα» από το «Άνφιλντ» ο Άντονι Γκόρντον. Αλλά το καλοκαίρι είναι… μεγάλο, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, και ποτέ δεν είναι αργά!



Και όμως, υπήρξε συμφωνία: Η ανταλλαγή της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ και ο Γκόρντον που γινόταν… κόκκινος!

Ο χρόνος περνά, μπαίνουμε στον Αύγουστο, η Λίβερπουλ εξακολουθεί ακόμη να μην έχει προβεί σε μεταγραφική κίνηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει προσπαθήσει για αυτό.

Πόσω δε μάλλον, μετά το νέο δημοσίευμα που προέκυψε, σύμφωνα με το οποίο είχε έρθει σε συμφωνία με τη Νιούκαστλ, για την ανταλλαγή του Άντονι Γκόρντον με τον Τζο Γκόμες.

Θα έδινε 75 εκατομμύρια για τον εξτρέμ των «καρακαξών» και θα έπαιρνε πίσω τα 45 για τον Άγγλο μπακ, με τον τελευταίο να μην είναι ιδιαίτερα θετικός και εν τέλει και τη Νιούκαστλ να κάνει πίσω.

Φημολογείται πως οι Σαουδάραβες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν το deal, προκειμένου να είναι απόλυτα συνυφασμένοι με το Financial Fair Play και εν τέλει, η συμφωνία έμεινε στάσιμη. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, υπάρχει διαρκώς επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και όλα είναι ανοιχτά!

Δημήτρης Μανάκος