«Το έκαναν όλη τη σεζόν, πού είναι η ποινή;» Η Premier League τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι!

Έξαλλοί η πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου της Premier League στα social media, αναφορικά με την τιμωρία της Λίγκας στη Μάντσεστερ Σίτι, για τις 22 καθυστερήσεις εμφάνισης της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο αρκετών αναμετρήσεών της, την τελευταία διετία!



«Το έκαναν όλη τη σεζόν, πού είναι η ποινή;» Η Premier League τιμώρησε τη Μάντσεστερ Σίτι!

Μπορεί αρκετοί να περιμένουν τι μέλλει γενέσθαι με την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι από την Premier League, αν τελικά κριθεί ένοχη για τις 115 παραβιάσεις, οι οποίες τίθενται υπό συζήτηση εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως εκκρεμούσε κάτι ακόμη.

Αρκετά clubs της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, είχαν παράπονα για το γεγονός πως οι «πολίτες» καθυστερούσαν να βγουν στο δεύτερο ημίχρονο πολλών αναμετρήσεών τους την προηγούμενη χρονιά.

Και τελικά, η Premier League αποφάσισε να παρέμβει και να τιμωρήσει τη Σίτι, με το ποσό που της επιβλήθηκε ωστόσο να μοιάζει με… χάδι.

Της έβαλε πρόστιμο δύο εκατομμυρίων και πολλοί φίλοι άλλων αγγλικών ομάδων ένιωσαν πως αυτό δεν είναι… κάτι! Ωστόσο, η Σίτι θα πρέπει να πληρώσει δύο εκατομμύρια και προειδοποιήθηκε μάλιστα, προκειμένου να μην πράξει κάτι ανάλογο την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Δημήτρης Μανάκος