Τι συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ; Πόσο θα λείψουν Γιόρο – Χόιλουντ, χτύπησαν άλλοι δύο στη νίκη με την Μπέτις! (vids)

Πολύ άσχημα νέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάνουν την έναρξη της σεζόν σίγουρα ο Λένι Γιόρο και ο Ράσμους Χόιλουντ! Την ίδια ώρα, παρότι επικράτησε πειστικά στο φιλικό απέναντι στην Μπέτις, ο Έρικ Τεν Χαγκ είδε δύο ακόμη ποδοσφαιριστές του να αντικαθίστανται αναγκαστικά… Αναμένουμε νεότερα!



Τι συμβαίνει στη Γιουνάιτεντ; Πόσο θα λείψουν Γιόρο – Χόιλουντ, χτύπησαν άλλοι δύο στη νίκη με την Μπέτις! (vids)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατάφερε να επικρατήσει στην φιλική της αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως το τελικό 3-2 μοιάζει να είναι το τελευταίο που την απασχολεί.

Ο λόγος; Διότι μερικά λεπτά πριν από τη σέντρα του φιλικού, είχε βγάλει ανακοίνωση, στην οποία επισήμανε το πόσο θα λείψουν από την αγωνιστική δράση οι δύο τραυματίες της.

Στους τρεις μήνες υπολογίζεται λοιπόν ο Λένι Γιόρο, την στιγμή που και ο Ράσμους Χόιλουντ θα χάσει το ξεκίνημα της Premier League, με την απουσία του να υπολογίζεται στον 1,5 μήνα!

Και ενώ δεν έφταναν όλα αυτά, ήρθε και το φιλικό με την ισπανική ομάδα, ώστε να «τριτώσει» το κακό! Χτύπησε και ο Μάρκους Ράσφορντ, που νωρίτερα είχε σκοράρει και αποχώρησε από το γήπεδο σχεδόν υπό βασταζόμενος.

Στα αγωνιστικά του «πράγματος» τώρα, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό, αλλά μέσα σε 13 λεπτά, είχαν βρει δίχτυα τρεις φορές. Ισοφάρισε με πέναλτι ο Άγγλος φορ, έκανε το 2-1 ο Ντιαλό, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 ο Καζεμίρο.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε απλά η Μπέτις με τον Γιορέντε, με τη συμπλήρωση μίας ώρας!

Ενοχλήσεις αισθάνθηκε και ο Άντονι, που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 62’ και στο 86’ αποχώρησε για τα αποδυτήρια!

Δημήτρης Μανάκος