Ο Έντσο Μαρέσκα πανηγύρισε για πρώτη φορά με την Τσέλσι: Νίκη σε φιλικό, κορυφαίος ο Ενκουνκού! (vids)

Δύο πέναλτι, 24 τελικές προσπάθειες, ένας εκπληκτικός Ενκουνκού και πρώτη νίκη για την Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα στην προετοιμασία, με 3-0 απέναντι στην Κλαμπ Αμέρικα!



Ο Έντσο Μαρέσκα πανηγύρισε για πρώτη φορά με την Τσέλσι: Νίκη σε φιλικό, κορυφαίος ο Ενκουνκού! (vids)

Την πρώτη του νίκη σε φιλική με την Τσέλσι πανηγύρισε επιτέλους ο Έντσο Μαρέσκα, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

Είχε μείνει στο 2-2 με τη Ρέξαμ, ακολούθησε η πολύ «βαριά» ήττα με 4-1 από τη Σέλτικ, αλλά πλέον, η Τσέλσι ήταν αποφασισμένη να κάνει το καθήκον της κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα.

Και αυτό ακριβώς συνέβη. Επιβλήθηκε με 3-0, είχε σε φοβερή βραδιά τον Κρίστοφερ Ενκουνκού, είδε τον Γιόργκενσεν να κάνει το ντεμπούτο του με τα «μπλε» στο δεύτερο ημίχρονο, αντικαθιστώντας τον Σάντσεθ.

Πώς φτάσαμε στο τελικό 3-0; Ο Ενκουνκού άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, για να έρθει ο Γκιου και να κάνει το 2-0 μόλις στο 21’, έπειτα από ασίστ του Ντριούσμπερι Χολ.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με νέο πέναλτι ο Μαντουέκε, με τη συμπλήρωση 79 λεπτών, με την Τσέλσι γενικώς να κυριαρχεί. Είχε 24 ευκαιρίες για γκολ, 10 σουτ στην εστία, έξι κόρνερ και τρία γκολ, και δικαίως κέρδισε για πρώτη φορά, έστω και ανεπίσημα, στη νέα αγωνιστική περίοδο!

Δημήτρης Μανάκος