Ο λόγος αποβολής του Ντιέγκο Κάρλος σε… φιλικό: Τι έκανε στην ήττα της Βίλα, μέσα από την «κάμερα» του διαιτητή; (vid)

Με «10» παίκτες άφησε την Άστον Βίλα, σε… φιλικό προετοιμασίας ο Ντιέγκο Κάρλος και η ομάδα του Ουνάι Έμερι γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στις Ηνωμένες Πολιτείες!



Ο λόγος αποβολής του Ντιέγκο Κάρλος σε… φιλικό: Τι έκανε στην ήττα της Βίλα, μέσα από την «κάμερα» του διαιτητή; (vid)

Δεν ήταν ιδιαίτερα καλή η Άστον Βίλα στην αναμέτρηση με τη Λειψία, τα ξημερώματα της Πέμπτης (01/08) στις Ηνωμένες Πολιτείες και δικαίως γνώρισε την ήττα με 2-0, δεχόμενη δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Έμοιαζε… κουρασμένη η ομάδα του Ουνάι Έμερι, η οποία μετά το 4-1 από την Κολόμπους, πριν από τρεις ημέρες, γνώρισε την δεύτερη ήττα της στην προετοιμασία σε τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας και δύο επικρατήσεις κόντρα σε Γουόλσολ και Σπάρτακ Τρνάβα.

Ωστόσο, το πιο… οξύμωρο της υπόθεσης, είναι πως στο «κακό», πρώτο ημίχρονο των Άγγλων απέναντι στη Λειψία, ο Ντιέγκο Κάρλος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες!

Ο λόγος; Διότι σε κόρνερ που είχαν κερδίσει οι Γερμανοί, στο 42ο λεπτό, αποφάσισε να μαρκάρει εκτός φάσης, δημιουργώντας μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ακολούθησε σύρραξη, την οποία άπαντες παρακολουθούσαν μέσα από την «κάμερα» του διαιτητή και εν τέλει, ο έμπειρος στόπερ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με «10» παίκτες!

Δημήτρης Μανάκος