Μεταγραφή… άμεσα για τη Γιουνάιτεντ: Ο πρώτος στόχος για αντί – Χόιλουντ «κλείδωσε»!

Δεδομένη είναι η επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει σέντερ φορ, από την στιγμή που ο Ράσμους Χόιλουντ είναι τραυματίας. Και ο πρώτος στόχος έχει ήδη «κλειδώσει», με την Μπρέντφορντ όμως να μην μπορεί να πουλήσει με την ίδια… ευκολία, μετά το «σοκ» με τον Ίγκορ Τιάγκο!



Μεταγραφή… άμεσα για τη Γιουνάιτεντ: Ο πρώτος στόχος για αντί – Χόιλουντ «κλείδωσε»!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έμοιαζε πως έχει ολοκληρώσει κάθε λογής μεταγραφική κίνηση που θα αφορούσε το κομμάτι του σέντερ φορ, μετά και την απόκτηση του Ζίρκζεϊ από την Μπολόνια, όμως η προετοιμασία της κύλησε… ανατρεπτικά.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία προφανώς και αλλάζουν τον προγραμματισμό της!

Ο Λένι Γιόρο έχει τεθεί εκτός για τρεις μήνες και κατά συνέπεια, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιταχύνουν τις διαδικασίες απόκτησης του Ματίας Ντε Λιχτ, ενώ και ο Ράσμους Χόιλουντ θα λείψει για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Άμεση συνέπεια; Η ανάγκη απόκτησης ενός σέντερ φορ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον στόχο να είναι αποκλειστικά ένας: ο λόγος για τον Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος έχει συνδεθεί με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ αρκετές φορές, όπως και με τις Άρσεναλ, Τότεναμ.

Δεδομένη είναι η επιθυμία αποχώρησής του από την Μπρέντφορντ, αλλά τα δεδομένα και για τις «μέλισσες» έχουν αλλάξει. Διότι προέβησαν στην ακριβότερη κίνηση στην ιστορία τους, πήραν τον Ίγκορ Τιάγκο από την Μπριζ, αλλά ο έμπειρος φορ θα απουσιάσει μέχρι τον Δεκέμβρη λόγω τραυματισμού!

Συνεπώς, είτε θα βάλουν «φρένο» στο ενδεχόμενο πώλησης του Τόνεϊ, είτε θα ανεβάσουν πάρα πολύ την τιμή του.

Παρά ταύτα, η Γιουνάιτεντ μοιάζει διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει, καθώς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και με τον Μάρκους Ράσφορντ. Και αυτός τέθηκε εκτός, στο φιλικό της ομάδας με την Ρεάλ Μπέτις, με την ανησυχία φυσικά να είναι μεγάλη. Αναμένουμε…

Δημήτρης Μανάκος