Κάποιοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι εκνευρίστηκαν με τη Λίβερπουλ: Η αλλαγή του Σλοτ με την Άρσεναλ «δίχασε»!

Μοιρασμένες οι απόψεις των φίλων της Λίβερπουλ για την επιλογή του Άρνε Σλοτ να αλλάξει θέση τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, στο φιλικό με την Άρσεναλ!



Κάποιοι ενθουσιάστηκαν, άλλοι εκνευρίστηκαν με τη Λίβερπουλ: Η αλλαγή του Σλοτ με την Άρσεναλ «δίχασε»!

Την 3η συνεχόμενη νίκη της στην προετοιμασία πανηγύρισε η Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Άρσεναλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, σκοράροντας δύο φορές από νωρίς.

Άνοιξε το σκορ ο Μοχάμεντ Σαλάχ, έκανε το 2-0 ο Καρβάλιο, ήταν εκπληκτικός ο Χάρβεϊ Έλιοτ.

Ωστόσο, παρά το τελικό αποτέλεσμα, ο κόσμος των «κόκκινων» «διχάστηκε», εξαιτίας μίας κίνησης που έκανε ο Άρνε Σλοτ στο ματς, από το 46ο λεπτό της επανάληψης μέχρι και το 72’.

Ο λόγος για τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ο οποίος αγωνίστηκε για σχεδόν μισή ώρα ως «εξάρι», μετά την αλλαγή του Γουατάρου Έντο. Ήταν θετικός, δεν έκανε λάθος, είχε σωστές μεταβιβάσεις και τοποθετήσεις, αλλά το κοινό της Λίβερπουλ διαφώνησε.

Άλλοι θεώρησαν πως ο Σλοτ έχει βγάλει «μάγο» από το καπέλο και πως αυτή η κίνηση θα βοηθήσει στην «οικονομία» της σεζόν, και άλλοι πήγαν τη συζήτηση στην FSG και τα χρήματα που δεν ξοδεύει, για να πάρει στον Ολλανδό προπονητή έναν αμυντικό μέσο με διαφορετικό στυλ από αυτό του Έντο.

«Είναι εκπληκτικός, τρομερά φυσικός!», έγραψε στο Twitter ένας φίλος της Λίβερπουλ.

«Ο Σόμποσλαϊ στο νούμερο 6; Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα σε αυτήν την ομάδα, ώστε να μην ξοδέψουμε χρήματα!», είπε ένας άλλος.

Και ένας τρίτος φίλος των «κόκκινων» είπε πως ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ έπαιξε στην συγκεκριμένη θέση, σαν να την ξέρει καλά!

Δημήτρης Μανάκος