Τι είδε ο Αρτέτα και είπε «θέλω τον Μερίνο στην Άρσεναλ;» - Ένα κόρνερ και ένα τάκλιν που θα ξεσηκώσει το «Έμιρεϊτς»! (vid)

Ένα «here we go» μακριά βρισκόμαστε, προκειμένου η Άρσεναλ να έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Μικέλ Μερίνο! Το ξεκαθάρισε ο Fabrizio Romano, ετοιμάζει τα πράγματά του για την Αγγλία ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία! Και αν αναρωτιέστε γιατί… αυτόν, έχουμε την απάντηση!



Τι είδε ο Αρτέτα και είπε «θέλω τον Μερίνο στην Άρσεναλ;» - Ένα κόρνερ και ένα τάκλιν που θα ξεσηκώσει το «Έμιρεϊτς»! (vid)

Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Μικέλ Μερίνο βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία όσο περνούν οι ώρες, πλησιάζει όλο και περισσότερο στην απόλυτη συμφωνία με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει ξεχωρίσει τον ποδοσφαιριστή και θα ήθελε πολύ να τον εντάξει στο ρόστερ του, την στιγμή που και ο ίδιος αισθάνεται πως ο κύκλος στην Ισπανία έχει ολοκληρωθεί.

Γιατί αυτόν όμως; Μία φάση αρκεί για όσους παρακολουθούν τον τρόπο που αρέσκεται να αγωνίζεται η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα. Πάθος, θέληση, δύναμη, όλα για την μπάλα. Και αυτό ακριβώς έκανε ο Μικέλ Μερίνο απέναντι στην Ίντερ, πριν από μερικούς μήνες, μετά την εκτέλεση ενός κόρνερ! Έτρεξε με όσες δυνάμεις είχε, έκοψε την μπάλα με τρομερό τάκλιν, την έδωσε σωστά, ανανέωσε την επίθεση…

Συνεπώς, από την στιγμή που αμφότερες πλευρές θέλουν να ολοκληρωθεί το deal, αυτό αναμένεται να συμβεί! Ακριβώς αυτό επισήμανε και ο Fabrizio Romano, που ξεκαθάρισε πως η συμφωνία είναι πραγματικά πολύ κοντά, έναντι 30 εκατομμυρίων.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστός ο τρόπος με τον οποίο η Άρσεναλ θα πληρώσει το εν λόγω ποσό στη Σοσιεδάδ!

Δημήτρης Μανάκος