Το πιο όμορφο γκολ του Σμιθ Ρόου με την Άρσεναλ, ΔΕΝ ήταν με την ανδρική ομάδα! (vid)

Είναι μακράν το πιο ωραίο γκολ που έχει βάλει ποτέ ο Σμιθ Ρόου με τη φανέλα της Άρσεναλ. Είναι δεδομένο. Και μία ματιά σε αυτό, απλώς το επιβεβαιώνει! Το τέλος όμως, ήρθε… Και η Φούλαμ αποτελεί πλέον, τον νέο σταθμό της καριέρας του!



Το πιο όμορφο γκολ του Σμιθ Ρόου με την Άρσεναλ, ΔΕΝ ήταν με την ανδρική ομάδα! (vid)

Γεγονός είναι πλέον! Έγινε και επίσημο. Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου δεν βρίσκεται στην Άρσεναλ. Άφησε για πρώτη φορά την ομάδα της… καρδιάς του, σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του ζωή, και έγινε ποδοσφαιριστής της Φούλαμ.

Αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή σε ολόκληρη την ιστορία της. Τον πίστεψε ο Μάρκο Σίλβα, του παρουσίασε το project, τον έπεισε πως θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Και κάπως έτσι, τον έκανε δικό του. Τον αγάπησαν πολύ όμως οι φίλοι της Άρσεναλ και τις τελευταίες ώρες, προσπαθούν να το εκφράσουν με κάθε λογής τρόπο.

Για τον λόγο αυτόν, βρήκαν και το πιο ωραίο γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του με τους «κανονιέρηδες». Όχι, δεν είναι αυτό απέναντι στην Τότεναμ ή αυτό κόντρα στην Τσέλσι. Επετεύχθη στις ακαδημίες των «κανονιέρηδων». Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό…

Δημήτρης Μανάκος