Η «εκδίκηση» του Ανρί από τον Έντσο Φερνάντες και η τρομερή ένταση στο φινάλε του Γαλλία – Αργεντινή! (vid)

Μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων πανηγύρισε η Γαλλία, σε ένα ματς με τρομερή ένταση με την Αργεντινή και «ξύλο» στο φινάλε μεταξύ των παικτών. Το έκρινε ο Ματετά, αποθέωσε για τον Τιερί Ανρί από αγγλικό και γαλλικό Τύπο!



Η «εκδίκηση» του Ανρί από τον Έντσο Φερνάντες και η τρομερή ένταση στο φινάλε του Γαλλία – Αργεντινή! (vid)

Αυτό ήταν το απόλυτο «masterclass» από τον Τιερί Ανρί! Όλος ο αγγλικός και γαλλικός Τύπος συζητά για τον πρώην ποδοσφαιριστή και «θρύλο» της Άρσεναλ, ο οποίος οδήγησε τη Γαλλία στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά, επικρατώντας με 1-0 της Αργεντινής στη φάση των «8».

Μία στιγμή ήταν αρκετή για να κρίνει ολόκληρη τη συνάντηση. Σέντρα του Ολίσε, κεφαλιά του Ματετά και 1-0 για τους «τρικολόρ», το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τέλους!

Και κάπως έτσι, η πρόκριση είναι γεγονός, με τις δύο ομάδες να παίζουν υπό απίστευτη ένταση σε ολόκληρο το παιχνίδι, εξαιτίας φυσικά του περιστατικού με τον Έντσο Φερνάντες και τον ύμνο της Γαλλίας, πριν από μία εβδομάδα.

Και όπως αναμενόταν, η συνέχεια θα δινόταν και με την ολοκλήρωση της συνάντησης… Συγκεκριμένα, μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης, η κατάσταση ξέφυγε, με τους παίκτες αντί να ανταλλάζουν φανέλες όπως συνηθίζεται, να έρχονται σε σύγκρουση. Δεν σταματούσε η ένταση, φήμες λένε πως υπήρξαν επεισόδια και εντός των αποδυτηρίων, κάτι που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί!

Δημήτρης Μανάκος