«Χαμός» με τον Γκάλαγκερ στην Τσέλσι: Φήμες πως ενημέρωσε την ομάδα για το ότι θέλει να μείνει!

Φοβερά πράγματα στο «σήριαλ» ανάμεσα σε Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Κόνορ Γκάλαγκερ, μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του! Φήμες για… ανατροπή και ανανέωση του συμβολαίου του με τους «μπλε», τη δεδομένη χρονική στιγμή.



«Χαμός» με τον Γκάλαγκερ στην Τσέλσι: Φήμες πως ενημέρωσε την ομάδα για το ότι θέλει να μείνει!

Τρομερά επεισόδια στο «σήριαλ» της αποχώρησης του Κόνορ Γκάλαγκερ από την Τσέλσι, με την ιστορία να συνεχίζεται και όλα να μένουν ανοιχτά.

Οι «μπλε» τα βρήκαν με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την παραχώρησή του έναντι 40 εκατομμυρίων, ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε ακόμη στην πρόταση των «ροχιμπλάνκος».

Την ίδια ώρα, οι Λονδρέζοι επιχείρησαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους για την επόμενη τριετία, δίνοντάς του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και διατηρώντας τον ως έναν εκ των αρχηγών.

Ούτε αυτό ευδοκίμησε, με τον Γκάλαγκερ να απορρίπτει την πρόταση και να εξακολουθεί να περιμένει.

Λίγες ώρες αργότερα, ενημερώθηκε από την Τσέλσι πως δεν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα, ως ένδειξη τιμωρίας για την συμπεριφορά του.

Ο «μοχλός» πίεσης… λειτούργησε τελικά; Ίσως! Διότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν να ενημερώνει την ομάδα έκτακτα, πως θέλει να παραμείνει… Οψόμεθα! Ούτως ή άλλως, ποιος μπορεί να «ποντάρει» σε κάποιο ενδεχόμενο;

Δημήτρης Μανάκος