Ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι «παίζεται» στο 16.00: Νέα σενάρια για τις παραβιάσεις, φήμες για -80 βαθμούς!

Η Premier League δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει δηλώσει σε πολλές περιπτώσεις πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με την τιμωρία που θα της επιβληθεί, σε περίπτωση που κριθεί ένοχη για 115 παραβιάσεις κανονισμών.



Ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι «παίζεται» στο 16.00: Νέα σενάρια για τις παραβιάσεις, φήμες για -80 βαθμούς!

Πώς προέκυψε τώρα αυτό, και πάλι στην επιφάνεια; Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, στην πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιρειών, οι πρωταθλητές Αγγλίας θα έπρεπε να αποτελούν το απόλυτο αουτσάιντερ για να υποβιβαστούν.

Απολύτως λογικό. Έχουν «γράψει» ιστορία στην Premier League, έχουν κατακτήσει τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι μακράν η πιο επιτυχημένη ομάδα της δεκαετίας στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, προς έκπληξη όλων, στις στοιχηματικές εταιρίες η απόδοση του υποβιβασμού της Μάντσεστερ Σίτι έπεσε κατακόρυφα!

Από το 200, το οποίο για παράδειγμα βρίσκεται δίπλα από το όνομα της Άρσεναλ, η τιμή του υποβιβασμού των «πολιτών» υποχώρησε στο 16!

Προξένησε τρομερή εντύπωση το εν λόγω γεγονός, με την πιο «βαριά» ενδεχόμενη τιμωρία να κάνει και πάλι την εμφάνισή της. Αν η Σίτι κριθεί ένοχη για όλες τις παραβιάσεις, ενδεχομένως θα δει να της αφαιρούνται από 60 έως 80 βαθμοί.

Κατά συνέπεια, η αποφυγή του υποβιβασμού θα είναι αδύνατη… Κάπως έτσι, προκύπτει και το 16.00 ως απόδοση για τους «γαλάζιους» του Πεπ Γκουαρδιόλα, που δεν θέλουν καν να φανταστούν το εν λόγω σενάριο!

Δημήτρης Μανάκος