Η αντίδραση των φίλων της Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα και το επικό σχόλιο συμπαίκτη του, μετά το πρώτο γκολ! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας τα κατάφερε. Το έκανε. Σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του με τη Λίβερπουλ. Και έχει κάθε δικαίωμα να βιώσει την αποθέωση από τους φίλους των «κόκκινων», αλλά και από τους συμπαίκτες του. Ακόμη και αν αυτή, προκύπτει με τον τρόπο του… Ντόμινικ Σόμποσλαϊ!



Η αντίδραση των φίλων της Λίβερπουλ για τον Τσιμίκα και το επικό σχόλιο συμπαίκτη του, μετά το πρώτο γκολ! (vid)

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ο Κώστας Τσιμίκας τα κατάφερε. Σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Άργησε, πέρασε μία τετραετία, αλλά το «παρθενικό» του τέρμα, έστω και ανεπίσημο, είναι γεγονός.

Έπαιξε απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις ΗΠΑ, ήταν εξαιρετικός και στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, «γράφτηκε» ιστορία. Προωθήθηκε υπέροχα, πάτησε περιοχή, είδε την μπάλα να έρχεται στα πόδια του και την έστειλε στα δίχτυα με το δεξί από κοντά.

Το 3-0 για τους «κόκκινους» ήταν γεγονός και η στιγμή που δεν θα λησμονήσει ποτέ στην καριέρα του ο Έλληνας μπακ, πέρασε στην… ιστορία!

Λίγα λεπτά αργότερα, άρχισαν να σχολιάζουν το γκολ του οι φίλοι της Λίβερπουλ, με το χαρακτηριστικότερο tweet όλων να αναφέρεται στον… Τζο Γκόμες! «Σκόραρες πριν από αυτόν, Κώστα», έγραφε χαρακτηριστικά, θυμίζοντας σε όλους πως ο Άγγλος εξακολουθεί να μην τα έχει καταφέρει ακόμη…

Με τη λήξη της αναμέτρησης, η Λίβερπουλ ανήρτησε στο Instagram φωτογραφίες από τον πανηγυρισμό του Κώστα Τσιμίκα, βάζοντας ως περιγραφή μία ελληνική σημαία. Αναδημοσίευσε στο προφίλ του την εν λόγω φωτογραφία ο ποδοσφαιριστής και τη δεδομένη χρονική στιγμή, μόνο ένας συμπαίκτης του έχει σχολιάσει.

Ο λόγος για τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ, ο οποίος θέλησε να… πειράξει τον Έλληνα, εκθειάζοντάς τον παράλληλα! Τι είπε; «Ένας τρομερός παίκτης από το Τέξας», με εννέα σχόλια από κάτω να γελούν με την… τοποθέτησή του!

Δημήτρης Μανάκος