Οι δύο παίκτες που θα ξεκινήσουν τη σεζόν ως σέντερ φορ στη Γιουνάιτεντ: «Έκπληξη» από τον Τεν Χαγκ!

Λύσεις… ανάγκης από τον Έρικ Τεν Χαγκ, σκέφτεται να αλλάξει θέση σε δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να καλύψει την θέση του σέντερ φορ, εξαιτίας του τραυματισμού του Ράσμους Χόιλουντ!



Οι δύο παίκτες που θα ξεκινήσουν τη σεζόν ως σέντερ φορ στη Γιουνάιτεντ: «Έκπληξη» από τον Τεν Χαγκ!

Είναι δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αυτά των Λένι Γιόρο και Ράσμους Χόιλουντ να έχουν δημιουργήσει τεράστιο προβληματισμό στον Έρικ Τεν Χαγκ.

Ο πρώτος θα απουσιάσει για τρεις μήνες από τους «κόκκινους διαβόλους» και ο δεύτερος θα λείψει για περίπου 1,5 μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Πως ακόμη και αν αποκτηθεί εν τέλει ο Ματίας Ντε Λιχτ από την Μπάγερν Μονάχου, το ζήτημα του… σέντερ φορ θα εξακολουθεί να «παίζει» στο μυαλό του Ολλανδού προπονητή.

Και για τον λόγο αυτόν, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστές στην εν λόγω θέση, μαζί με τον Ζίρκζεϊ, που δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ο πρώτος είναι ο Τζέιντον Σάντσο, για τον οποίο ο Τεν Χαγκ δήλωσε πως μπορεί να αποτελέσει λύση.

Ο δεύτερος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, είναι ο Μπρούνο Φερνάντες. Να ξεκινά δηλαδή τις προσπάθειές του ως σέντερ φορ και να βοηθά γενικώς στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όταν οι εξτρέμ της ομάδας θα πατούν περιοχή. Μένει να δούμε πώς όλα αυτά μπορούν να «μεταφραστούν» στο χορτάρι…

Δημήτρης Μανάκος