Φήμες για μεταγραφή αριστερού μπακ από τη Λίβερπουλ – Στόχος ο Σολέρ, ερωτηματικά για Τσιμίκα! (vid)

Δεν έχει σκοράρει ποτέ, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, μετρά 36 παιχνίδια σε ανδρική ομάδα και δύο ασίστ. Ονομάζεται Χούλιο Σολέρ, παίζει στην Αργεντινή και κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια. Και όπως αντιλαμβάνεστε, δημιουργεί ερωτηματικά για τον Κώστα Τσιμίκα…



Φήμες για μεταγραφή αριστερού μπακ από τη Λίβερπουλ – Στόχος ο Σολέρ, ερωτηματικά για Τσιμίκα! (vid)

Και από το πουθενά, η Λίβερπουλ φημολογείται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Χούλιο Σολέρ να αποτελεί βασικό στόχο των «κόκκινων».

Το προφανές είναι πως δεν θα τον γνωρίζετε… Πρόκειται άλλωστε για έναν αριστερό μπακ από την Αργεντινή, ο οποίος αγωνίζεται στη Λανούς και κοστολογείται στα 15 εκατομμύρια.

Μετρά 36 συμμετοχές με την ομάδα του, έχει καταγράψει δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι, στην σύντομη καριέρα του.

Μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα αυτά έχουν ρεαλιστική βάση και αν προφανώς, θα επηρεάσουν τον Κώστα Τσιμίκα. Θυμίζουμε όμως, πως προς το παρόν, ο Άρνε Σλοτ δείχνει να εμπιστεύεται απόλυτα τον Έλληνα μπακ, από την στιγμή που απουσιάζει λόγω τραυματισμού και ο Άντι Ρόμπερτσον!

Δημήτρης Μανάκος