Είπε το «ναι» και φεύγει για Μαδρίτη ο Γκάλαγκερ - Η ακριβότερη μεταγραφή της LaLiga για φέτος!

Το σκέφτηκε αρκετές μέρες, τα ζύγισε καλά και... here we go! Ο Κόνορ Γκάλαγκερ πολύ σύντομα θα γίνει παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού συμφώνησε εν τέλει με τους «ροχιμπλάνκος» και μετακομίζει στη LaLiga, ως η ακριβότερη μεταγραφή στο ισπανικό πρωτάθλημα μέχρι και αυτή τη στιγμή! 



Είπε το «ναι» και φεύγει για Μαδρίτη ο Γκάλαγκερ - Η ακριβότερη μεταγραφή της LaLiga για φέτος!

Είχε την τεράστια τιμή να φορέσει μέχρι και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους αγαπημένους του «μπλε», έχοντας μεγαλώσει στα τμήματα υποδομής του κλαμπ. 

Ο Κόνορ Γκάλαγκερ ιδανικά θα ήθελε να συνεχίσει στο Λονδίνο και η φανέλα της Τσέλσι να είναι εκείνη που θα τον χαρακτηρίζει για τα επόμενα αρκετά χρόνια. 

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν και ο αγγλικός σύλλογος τού έδειξε ότι δεν τον χρειαζόταν πια. Και από τη στιγμή που επιτεύχθηκε συμφωνία 40 εκατομμυρίων με τους Μαδριλένους, ο παίκτης βρέθηκε... στα σχοινιά. 

Το σκέφτηκε καλά για αρκετές μέρες και τελικά, όπως αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γκάλαγκερ είπε το «ναι» στην Ατλέτικο και μετακομίζει άμεσα στην Ισπανία! 

Η μεταγραφή του είναι η ακριβότερη μέχρι αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά στη LaLiga, ενώ, το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει διάρκεια έως το 2029. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης