Αυτό θα πει... plot twist: Ο Σάντσο «εκδιώχθηκε» από το Μάντσεστερ, αλλά τώρα ο Τεν Χαγκ τον έχει ανάγκη

Τον ευνοεί η συγκυρία. Οι τραυματισμοί στη Γιουνάιτεντ, μαζί και με την προσοχή που θα πρέπει να δείξουν οι άνθρωποι της ομάδας στον Γιόσουα Ζίρκζεϊ, τοποθετούν τον Τζέιντον Σάντσο στο κάδρο, ως... βασικό επιθετικό του Έρικ Τεν Χαγκ. Κι όλα αυτά, μερικούς μήνες αφότου δεν ήθελε ο ένας να βλέπει τον άλλον!



Αυτό θα πει... plot twist: Ο Σάντσο «εκδιώχθηκε» από το Μάντσεστερ, αλλά τώρα ο Τεν Χαγκ τον έχει ανάγκη

Ο Σάντσο είχε αποχωρήσει... κακήν κακώς από τη Γιουνάιτεντ για να παίξει ως δανεικός την περασμένη σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η κόντρα του με τον Ολλανδό προπονητή ήταν απίθανο να γεφυρωθεί, αφού, ο Τεν Χαγκ απαιτούσε δημόσια απολογία από τον παίκτη του κι εκείνος δεν το συζητούσε... ούτε γι' αστείο. 

Οι δυο τους πήραν την απαραίτητη απόσταση, επικεντρώθηκαν στις υποχρεώσεις τους και το φετινό καλοκαίρι τούς έφερε ξανά κοντά .Τα έβαλαν κάτω ώριμα και ήρεμα, τα βρήκαν, χάραξαν μια κόκκινη γραμμή για να θεωρείται πια το μεταξύ τους θέμα μια κακή παρένθεση και το άφησαν στο παρελθόν.

 Τώρα, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και για τους δυο, αφού, ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Ο Σάντσο προπονείται εντατικά και θέλει να πάρει όσες ευκαιρίες μπορεί να του αναλογούν, ωστόσο, οι συγκυρίες είναι τέτοιες που τον τοποθετούν στα βασικά πλάνα του Τεν Χαγκ για το προσεχές διάστημα. Και όχι ως εξτρέμ, αλλά ως... επιθετικό! 

Ο τραυματισμός του Ράσμους Χόιλουντ στην προετοιμασία και το γεγονός πως ο Ζίρζκεϊ έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις και θα πρέπει να συνηθίσει τη δύναμη του παιχνιδιού στην Αγγλία, έκαναν τον κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υπολογίζει αυτή τη στιγμή τον Σάντσο ως βασική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης... 

Ποιος να το φανταζόταν μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, ότι αυτή θα ήταν η συνθήκη στους «κόκκινους διαβόλους» για το καλοκαίρι του 2024...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης