Ο Ντάργουιν ξεπερνά τους φόβους του και βάζει ξανά τη Λίβερπουλ στα social media (vids)

Δειλά, μεν, αλλά κάνει τα βήματα σταδιακά για να δει και τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό... Ο Ντάργουιν Νούνιες με την επιστροφή του στις προπονήσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, άρχισε να βάζει ξανά περιεχόμενο στα social media με την παρουσία του στους «κόκκινους» και δείχνει να κάνει βήματα προόδου! 



Ο Ντάργουιν ξεπερνά τους φόβους του και βάζει ξανά τη Λίβερπουλ στα social media (vids)

Ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε σβήσει τα πάντα που αφορούσαν στην παρουσία του στο κλαμπ του λιμανιού, από την περασμένη σεζόν.

Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι για όλα τα κακόβουλα και πολλές φορές αισχρά σχόλια που λάμβανε από τους οπαδούς μετά από μια κακή εμφάνιση ή κάποιες μεγάλες, χαμένες ευκαιρίες. 

Είχε κρατήσει μονάχα το περιεχόμενο που τον αποτύπωνε με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, όμως, από την Κυριακή, όταν και επέστρεψε στο Kirkby, δείχνει δειλά - δειλά να... ξεμυτίζει. 

Έβαλε ορισμένα stories στο Instagram από την επιστροφή του στη δουλειά και μπορεί ακόμα κάποιος να μην αντικρίζει... κόκκινες φωτογραφίες στο προφίλ του, ωστόσο, ο Νούνιες δείχνει επιθυμία να το ξαναπιάσει απ' την αρχή.

Αυτό, φυσικά, με την ευχή να διασφαλίσει τη δική του ψυγική υγεία, αλλά και των μελών της οικογένειάς του, απ' όσους θεωρούν μαγκιά και... δικαίωμά τους, να σχολιάζουν με χυδαίο τρόπο κάποιον που απλά χάνει ένα γκολ... 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης