Ο Άλβαρες θα γίνει η ακριβότερη και πιο εντυπωσιακή πώληση στα χρονικά της Σίτι

Είναι τρομερό το γεγονός πως η Σίτι με την παραχώρηση του Χούλιαν Άλβαρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καταφέρνει να καρπωθεί περίπου πέντε φορές μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έδωσε για τον Αργεντινό το 2022!  



Ο Άλβαρες θα γίνει η ακριβότερη και πιο εντυπωσιακή πώληση στα χρονικά της Σίτι

Στα 2,5 χρόνια που ο Άλβαρες ήταν κάτοικος Μάντσεστερ – εκτός κι αν προκύψει κάτι παντελώς απροσδόκητο και η μεταγραφή «ναυαγήσει» - κατέκτησε τα πάντα με την αρμάδα του Πεπ. Ωστόσο, ήθελε περισσότερο χρόνο. Όχι τίτλους. Ρόλο και χρόνο. Ήθελε να ξέρει ότι ο προπονητής του δεν τον βλέπει ως εναλλακτική λύση, αλλά στηρίζεται κανονικά σ’ εκείνον.

Ο Σιμεόνε φαίνεται ότι τον έπεισε γι’ αυτό και η Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της. Οι «ροχιμπλάνκος» αναμένεται ν’ αποκτήσουν τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή έναντι 70+25 εκατομμυρίων ευρώ και αυτή η πώληση πετυχαίνει δυο πράγματα.

Πρώτον, πρόκειται για την ακριβότερη πώληση του κλαμπ του Μάντσεστερ στην ιστορία, ξεπερνώντας κατά πολύ και τον Ραχίμ Στέρλινγκ που το 2023 είχε αποχωρήσει για την Τσέλσι έναντι 56,2 εκατομμυρίων.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης