Είναι ν' απορεί κανείς με τους παίκτες που έχει διώξει η Τσέλσι: Έφτιαχνε 11άδα από τις ακαδημίες με... περίσσια ποιότητα!

Όλοι τους βρίσκονται στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Θα μπορούσαν με άνεση να φορούν ακόμα την μπλε φανέλα και να βοηθούν στην προσπάθεια της Τσέλσι να επιστρέψει στους τίτλους. Είναι πραγματικά αδιανόητο αν σκεφτεί κανείς τους παίκτες που έχει παραχωρήσει η ομάδα του Λονδίνου, μη τιμώντας τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της...



Είναι ν' απορεί κανείς με τους παίκτες που έχει διώξει η Τσέλσι: Έφτιαχνε 11άδα από τις ακαδημίες με... περίσσια ποιότητα!

Οι «μπλε» του Λονδίνου αποχαιρετούν - όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει κάποιο τεράστιο απρόοπτο - τον Κόνορ Γκάλαγκερ. Εκείνος πρόλαβε να φορέσει και το περιβραχιόνιο της Τσέλσι κι αν τον ρωτήσει κανείς τι θα ήθελε ιδανικά, θα ήταν να μείνει στο κλαμπ για όλη του τη ζωή. 

Όπως εκείνος, αρκετοί άλλοι στο πρόσφατο παρελθόν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε χώρος και ρόλος για εκείνους στα πλάνα του συλλόγου της πρωτεύουσας και των προπονητών που περνούσαν κατά διαστήματα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Από τον Ζίγκερ που πλέον υπερασπίζεται την εστία της Μπάγερ Λεβερκούζεν, στους Κρίστενσεν, Τομόρι και Άκε από την άμυνα, στους Ράις και Λόφτους - Τσικ για τα χαφ και φυσικά τους Μάουντ, Σολάνκε και Ολίσε, με τον τελευταίο να έχει πάρει μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου. 

Είναι, πράγματι, ν' απορεί κανείς με όσα έχουν συμβεί στην Τσέλσι με τα δικά της «παιδιά»...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης