Θα έχει να το λέει μια ζωή ο Φούλκρουγκ: Στην ίδια λίστα με Κριστιάνο και Μπατιστούτα!

Ο Λοπετέγκι έχει «χτίσει» μια Γουέστ Χαμ που σκορπά ενθουσιασμό και ο Νίκλας Φούλκρουγκ που προστέθηκε στις επιλογές για τη γραμμή κρούσης κατάφερε με την ποιότητά του να πάρει μια μεταγραφή που τον τοποθετεί δίπλα σε Κριστιάνο και Μπατιστούτα, σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα! 



Θα έχει να το λέει μια ζωή ο Φούλκρουγκ: Στην ίδια λίστα με Κριστιάνο και Μπατιστούτα!

Ο Γερμανός επιθετικός που προερχόταν από φοβερή σεζόν και βρήκε δίχτυα και στο Euro 2024, βρέθηκε από την Ντόρτμουντ στο Λονδίνο για τα «σφυριά», έναντι 27 εκατομμυρίων λιρών. 

Στα 31 του πήρε τη μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει πολύ ν' αποδείξει πως μπορεί ν' ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και στο επίπεδο της κορυφαίας Λίγκας στον κόσμο. 

Σε αυτή την ηλικία, ο διεθνής επιθετικός πήρε μια από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές που έχουν καταγραφεί στα χρονικά, μπαίνοντας σε ένα γκρουπ που έχει αποδείξει πως η ηλικία των 30+ συνήθως είναι και η πιο ώριμη. Εγκεφαλικά και ποδοσφαιρικά. 

Φυσικά ουδείς ξεπερνά - και μάλλον ούτε πρόκειται να το κάνει στο μέλλον - τον 31χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν είχε πάρει μεταγραφή 100 εκατομμυρίων στη Γιουβέντους, ενώ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετακινήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου στην Μπαρτσελόνα έναντι 42,5 εκατομμυρίων λιρών. 

Στην 3η θέση κατατάσσεται ο σπουδαίος, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, όταν το 2000 πήγε στη λατρεμένη του Ρόμα, κοστίζοντας 32,5 εκατομμύρια λίρες και ακριβώς από κάτω τοποθετείται τώρα ο Νίκλας Φούλκρουγκ. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης