Νέα ήττα για την Τσέλσι στην προετοιμασία, η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα των «μπλε»

Με τη δυσλειτουργία στην άμυνα να κάνει ξανά την εμφάνισή της και με τον Μαρέσκα ν' αντιλαμβάνεται πως πρέπει να ρίξει πολλή δουλειά, η Τσέλσι ηττήθηκε 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία φιλική αναμέτρηση της περιοδείας της στις ΗΠΑ για το φετινό καλοκαίρι. 



Νέα ήττα για την Τσέλσι στην προετοιμασία, η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά προβλήματα των «μπλε»

Οι «μπλε» του Λονδίνου προβληματίζουν τον κόσμο τους από το γεγονός πως κατέγραψαν μόλις μια νίκη μέχρι τώρα σε 5 φιλικά ματς στο πλαίσιο της pre-season, με τρία παιχνίδια να ολοκληρώνονται με αρνητικό αποτέλεσμα και με εμφανίσεις που φανέρωσαν πολλά πράγματα τα οποία χρειάζονται δουλειά. 

Ο Βινίσιους ταλαιπώρησε την άμυνα της Τσέλσι, ο Ρις Τζέιμς, βέβαια, έκανε ό,τι μπορούσε για να τον σταματήσει από την πλευρά του, αλλά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Μπαντιασίλ και Κόλγουιλ δεν τα πήγε καθόλου καλά. 

Στο 19ο λεπτό ο Βάθκεθ με προβολή από κοντά έπειτα από σύγχυση στα καρέ του Γιόργκενσεν άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Ντίας να πάρει τη μαγική μπαλιά με trivela του Βινίσιους από αριστερά, να περάσει και τον τερματοφύλακα και να γράψει το 2-0. 

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από το 39ο λεπτό με την κεφαλιά του εξαιρετικού για το φετινό καλοκαίρι, Νόνι Μαντουέκε. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης