«Αυτά ίσως συμβαίνουν από πέρυσι»: Η ατάκα του Μαρέσκα για τα λάθη του Ποτσετίνο! (vid)

Ο Έντσο Μαρέσκα παλεύει να διορθώσει τα προβλήματα που παρουσιάζει η Τσέλσι, έχοντας πλέον μπροστά του κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα για την έναρξη της νέας σεζόν και σχολίασε πως ορισμένα από τα πράγματα που δεν λειτουργούν σωστά, είναι... κακή συνήθεια από την περασμένη σεζόν! 



«Αυτά ίσως συμβαίνουν από πέρυσι»: Η ατάκα του Μαρέσκα για τα λάθη του Ποτσετίνο! (vid)

Οι «μπλε» ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ με νέα ήττα, αυτή τη φορά με το 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα μετόπισθεν να εκτίθενται γι' ακόμα μια φορά και τα κακώς κείμενα να κάνουν την εμφάνισή τους για να προκαλέσουν προβληματισμό στο νέο κόουτς της ομάδας. 

Το παθητικό της Τσέλσι στα καλοκαιρινά ματς και η μόλια μια νίκη σε πέντε αναμετρήσεις είναι λόγοι που κάνουν τον Μαρέσκα να... σπάει το κεφάλι του για τον τρόπο με τον οποίο θα φτιάξει τα πράγματα, για τα οποία όμως «κατηγόρησε» τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο! 

«Αυτά τα προβλήματα είναι κάτι που έχει γίνει... συνήθεια στην ομάδα. Ίσως από την περασμένη σεζόν, ίσως και από τα προηγούμενα χρόνια. Προσπαθούμε να μεταφέρουμε τη γραμμή της άμυνας λίγα μέτρα πιο πίσω για να μην έχουμε τόσα προβλήματα όταν βγαίνουν οι αντίπαλοι στην πλάτη μας» είπε ο τεχνικός των Λονδρέζων. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης