Ο Τζάκα ετοιμάζεται για το μεγάλο come-back στο «Έμιρεϊτς»: «Θα είναι ιδιαίτερη στιγμή...»

Η Άρσεναλ και ο κόσμος της είναι έτοιμοι να υποδεχθούν ξανά τον αήττητο Πρωταθλητή Γερμανίας, Γκρανίτ Τζάκα, με τον Ελβετό χαφ να επιστρέψει απόψε στο «Έμιρεϊτς» ως αντίπαλος για το φιλικό με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. 



Ο Τζάκα ετοιμάζεται για το μεγάλο come-back στο «Έμιρεϊτς»: «Θα είναι ιδιαίτερη στιγμή...»

Η σχέση του με τους οπαδούς των «κανονιέρηδων» έφτασε σε σημείο που ουδείς πίστευε πως το γυαλί μπορούσε να ξανακολλήσει. Δεν είχε ραγίσει απλά. Είχε σπάσει σε χίλια κομμάτια και ο Τζάκα είχε βγάλει τη φανέλα μπροστά στον κόσμο, τη στιγμή που δεχόταν έντονες αποδοκιμασίες. 

Ο Μικέλ Αρτέτα τα διόρθωσε όλα και ο ηγετικός μέσος κατάφερε με τις προσπάθειές του στο γήπεδο και την εμπιστοσύνη που λάμβανε από τον Ισπανό κόουτς, να... γυρίσει το φύλλο και να γίνει ο αγαπημένος της κερκίδας. 

Αποχώρησε σχεδόν ως legend, σίγουρα παραμένει παντοτινός φίλος του συλλόγου και απόψε θα τεθεί αντιμέτωπος με τους «κανονιέρηδες», ως μέλος της εντυπωσιακής Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. 

«Θα είναι ιδιαίτερη στιγμή. Είναι λογικό από τη στιγμή που περνάς 7 χρόνια σε μια ομάδα. Έχω καθημερινή επαφή με αρκετούς από τους παίκτες και το staff της Άρσεναλ και θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, γιατί φυσικά μπορεί να βρεθούμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ μαζί» είπε ο Γκρανίτ Τζάκα. 

Κώστας Ζάλιαρης