Η αγάπη για τη Σοσιεδάδ και τα «άκυρα» σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της Λίβερπουλ!

Ο Μάρτιν Θουμπιμέντι δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του μακριά από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αυτή τη φορά, όμως, εμφανίστηκε η Λίβερπουλ. Και οι σκέψεις των ανθρώπων του συλλόγου από το Μέρσεϊσαϊντ εντείνονται. Όμως, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα. Ο παίκτης έχει απορρίψει στο πρόσφατο παρελθόν μέχρι και την Μπαρτσελόνα. Και ο Ρίτσαρντ Χιουζ θα πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια…  



Η αγάπη για τη Σοσιεδάδ και τα «άκυρα» σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της Λίβερπουλ!

Ο 25χρονος μέσος από το Σαν Σεμπαστιάν έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ρεπορτάζ της Λίβερπουλ τις τελευταίες ώρες. Και η αλήθεια είναι πως αρκετό καιρό τώρα, φέρεται ν’ απασχολεί μεγάλα κλαμπ της γηραιάς ηπείρου, έπειτα και από την παρουσία του στο Euro 2024.

Η Λίβερπουλ έγινε μια από αυτές, γνωρίζοντας πως η ρήτρα αποδέσμευσής του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ φτάνει στα 60 εκατ.ευρώ. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, Ρίτσαρντ Χιουζ, θα πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια, με δεδομένο πως ο παίκτης αυτός έχει απορρίψει τις Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου για να παραμείνει στη Σοσιεδάδ, από την οποία αναδείχθηκε και την οποία λατρεύει .

Γι’ αυτό και οποιαδήποτε προσπάθεια να σκεφτεί τη μεταγραφή, θα πρέπει να είναι πολύ καλά οργανωμένη…

Κώστας Ζάλιαρης