Ο Αρτέτα προσέλαβε κλέφτες για να διδάξουν ένα σημαντικό μάθημα στους παίκτες της Άρσεναλ!

Για να κατακτήσεις την Πρέμιερ, πρέπει να είσαι... alert όλη την ώρα, ώστε ν' αποφύγεις τις στιγμές ολιγωρίας και τον εφησυχασμό που μπορεί ν' αποβεί μοιραίος. Για το λόγο αυτό, ο Μικέλ Αρτέτα προσέλαβε μια ομάδα ληστών και δίδαξε ένα πολύ σημαντικό μάθημα στους ποδοσφαιριστές του!  



Ο Αρτέτα προσέλαβε κλέφτες για να διδάξουν ένα σημαντικό μάθημα στους παίκτες της Άρσεναλ!

Είναι πρωτοφανές. Είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν έχουμε ξαναδιαβάσει, ξαναδεί ή ακούσει στο παρελθόν. Ειδικά ως τέχνασμα ενός προπονητής προς τους ποδοσφαιριστές του σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Κι όμως, ο Μικέλ Αρτέτα φέρεται να έχει πρωτότυπους τρόπους για να φροντίσει ώστε οι παίκτες του να παραμένουν σε εγρήγορση κάθε στιγμή της ημέρας. Αν κι εκείνος ήθελε να το περιορίσει για την παρουσία τους στο γήπεδο, αλλά φυσικά αυτό παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις έπειτα από το... χουνέρι που υπέστησαν.

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το Athletic, ο Ισπανός προπονητής προσέλαβε μια ομάδα ληστών που ειδικεύονται στην κλοπή αντικειμένων από τον ανυποψίαστο κόσμο. Πήγε τους παίκτες του για δείπνο κι εκεί οι ληστές έδρασαν κατ' εντολή του Αρτέτα, παίρνοντας αντικείμενα αξίας από την κατοχή των ποδοσφαιριστών, δίχως εκείνοι ν' αντιληφθούν το παραμικρό.

Στο τέλος του δείπνου, άπαντες αντιλήφθηκαν ότι τους έλειπαν πράγματα. Ο κόουτς, τότε, τους εξήγησε ό,τι είχε συμβεί και τους έδειξε πως θα πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση και απόλυτα προετοιμασμένοι ανά πάσα στιγμή!

Κώστας Ζάλιαρης