Ηγετική και... πορωτική ομιλία από Τεν Χαγκ: «Ξανά τίτλο, όπως στο Γουέμπλεϊ»! (vid)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για το μεγάλο στόχο που θα πρέπει να τεθεί για τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλη την ώρα στο video-wall τη φωτογραφία από την κατάκτηση του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ» τον περασμένο Μάιο και ζήτησε απ' όλους να κάνουν τα πάντα για να ξαναπάρουν τίτλο.  



Ηγετική και... πορωτική ομιλία από Τεν Χαγκ: «Ξανά τίτλο, όπως στο Γουέμπλεϊ»! (vid)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν την περασμένη σεζόν να στεφθούν Κυπελλούχοι Αγγλίας στον τελικό που ήταν ξανά ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ, απέναντι στη Σίτι.

Το τελικό 2-1 κατέγραψε τον θρίαβο της Γιουνάιτεντ και ο Έρικ Τεν Χαγκ λίγο πριν το Σαββατιάτικο παιχνίδι για το Community Shield, θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του.

«Αυτή ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της περασμένης, δύσκολης σεζόν για όλους μας και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα ξαναπάμε εκεί και θα ξαναπάρουμε το τρόπαιο. Πρέπει να επενδύσουμε όλοι σε μια νοοτροπία που θα μας κάνει κάθε μέρα καλύτερους και θα μας εξελίσσει. Εσείς το καταφέρατε αυτό και κάνατε μια δύσκολη σεζόν, επιτυχημένη στο φινάλε».

Παράλληλα, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Γκαρνάτσο και Λισάντρο Μαρτίνες για την κατάκτηση του Copa America μέσα στο καλοκαίρι, μιλώντας γι' αμφότερους με τα καλύτερα λόγια.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης