Υπαρχηγός με το σπαθί του ο Έντσο Φερνάντες, ανακοινώθηκε και ο Ανσελμίνο

Ο Έντσο Φερνάντες παρά τα όσα εκτυλίχθηκαν πριν από μερικές μέρες αναφορικά με το ρατσιστικό σύνθημα, θα είναι ο υπαρχηγός της Τσέλσι για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πλαισιώνοντας τον Ρις Τζέιμς. Παράλληλα, οι «μπλε» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού από την Μπόκα Τζούνιορς, Άαρον Ανσελμίνο. 



Υπαρχηγός με το σπαθί του ο Έντσο Φερνάντες, ανακοινώθηκε και ο Ανσελμίνο

Ο Έντσο πριν από πολύ λίγες μέρες βρισκόταν σε δεινή θέση έπειτα από την ανοησία του να φωνάζει το ρατσιστικό σύνθημα των Αργεντινών κατά των Γάλλων με αφρικανικές ρίζες. 

Αυτό προκάλεσε τριγμούς και στο εσωτερικό της Τσέλσι με αρκετούς μαύρους ποδοσφαιριστές να τάσσονται εναντίον του, όμως, πλέον όλα έχουν ξεκαθαρίσει. Κι αφού ζήτησε συγγνώμη απ' όλους κι έδειξε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, μη έχοντας δώσει ξανά τέτοια δικαιώματα, ο Έντσο συνεχίζει τη ζωή του στο λονδρέζικο κλαμπ σαν να μη συνέβη τίποτα. 

Μάλιστα, θα είναι και ο υπαρχηγός της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025! Παράλληλα, η Τσέλσι ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού αμυντικού, Άαρον Ανσελμίνο από την Μπόκα Τζούνιορς, με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή να παραμένει στην ομάδα της Αργεντινής για τη νέα σεζόν και να μετακομίζει στην Αγγλία τον επόμενο χρόνο. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης