«Θα έχουμε… δράμα στο τέλος του καλοκαιριού»: Ο Γκιμαράες σκέφτεται τη Λίβερπουλ, αν και «έμεινε» στη Νιούκαστλ!

Έμεινε στη Νιούκαστλ, δήλωσε χαρούμενος, ξεκίνησε προετοιμασία, αλλά φημολογείται πως το μυαλό του «ταξιδεύει» στο «Άνφιλντ». Απασχολεί τη Λίβερπουλ ο Μπρούνο Γκιμαράες και το περιβάλλον του επισημαίνει πως θα έχουμε… μεγάλο καλοκαίρι!



«Θα έχουμε… δράμα στο τέλος του καλοκαιριού»: Ο Γκιμαράες σκέφτεται τη Λίβερπουλ, αν και «έμεινε» στη Νιούκαστλ!

Τι και αν ο Μπρούνο Γκιμαράες, με μήνυμά του στο Twitter, πριν από μερικές ημέρες, επισήμανε πως ο στόχος του επετεύχθη και πως από την στιγμή που ουδείς «έσπασε» τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων, είναι ευτυχισμένος που μένει στη Νιούκαστλ;

Αυτό ισχύει, η ανάρτησή του έλαβε χώρα και δεν αμφισβητείται, αλλά δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους πριν από μερικά λεπτά, εμπλέκουν τον Βραζιλιάνο με μία ενδεχόμενη μετακίνηση στο «Άνφιλντ».

Τον εκτιμά ιδιαίτερα ο Άρνε Σλοτ, θα ήθελε να τον δει στη Λίβερπουλ, ενώ σύμφωνα με τον έγκριτο ρεπόρτερ, Jacobs Ben, και ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να φορέσει τα κόκκινα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμά του μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντος του Γκιμαράες, επισημαίνουν πως σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής στη Λίβερπουλ θετικά. Μένει να δούμε αν θα έχουμε επίσημη πρόταση, την στιγμή που γράφεται πως ό,τι είναι να συμβεί, θα προχωρήσει στο τέλος του καλοκαιριού! Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος