Καλή σεζόν να έχουμε: Σέντρα στην Τσάμπιονσιπ και τις «μικρές», απέμεινε μόλις μια εβδομάδα για την Πρέμιερ!

Θα μπορούσαμε να πούμε μέχρι και ... καλό χειμώνα, αλλά δεν θέλουμε ακόμα να το ξεστομίσουμε. Γι' αυτό θα πούμε από τώρα... καλή μας σεζόν, με την πρώτη σέντρα στο φοβερό και τρομερό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ να πραγματοποιείται απόψε το βράδυ, μαζί και με τα πρώτα παιχνίδια από τις χαμηλότερες κατηγορίες! Και φυσικά περιμένουμε πλέον την Πρέμιερ Λιγκ που απέχει μόλις μια εβδομάδα! 



Καλή σεζόν να έχουμε: Σέντρα στην Τσάμπιονσιπ και τις «μικρές», απέμεινε μόλις μια εβδομάδα για την Πρέμιερ!

Το βράδυ της Παρασκευής, 9 Αυγούστου, σημαίνει και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων στις τρεις χαμηλότερες κατηγορίες της αγγλικής, ποδοσφαιρικής πυραμίδας. 

Με το Community Shield να έρχεται το απόγευμα του Σαββάτου με το ντέρμπι του Μάντσεστερ, αλλά και την πρώτη σέντρα στην κορυφαία κατηγορία ν' απέχει πια μια εβδομάδα, οι Τσάμπιονσιπ, League One και League Two κάνουν εκκίνηση απόψε και οι ομάδες μπαίνουν για τα καλά στην κούρσα για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. 

Στη δεύτερη κατηγορία, η Ντέρμπι Κάουντι που πανηγύρισε την άνοδο πριν από μερικούς μήνες, κοντράρεται με την Μπλάκμπερν στο «Ίγουντ Παρκ», ενώ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που υποβιβάστηκε αμαχητί από την Πρέμιερ, αντιμετωπίζει την Πρέστον εκτός έδρας. 

Στη LeagueOne, η Μάνσφιλντ που πήρε το «εισιτήριο» από την τέταρτη κατηγορία, κάνει σέντρα κόντρα στην Μπάρνσλεϊ, ενώ, στη LeagueTwo, η πρωταθλήτρια της National League και με άνοδο από τον Μάρτιο, Τσέστερφιλντ, κοντράρεται με την Σουίντον. 

ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ! 

Κώστας Ζάλιαρης