«Μια στιγμή παραφροσύνης»: Το νέο podcast που (δεν) γνωρίζατε πως σας λείπει, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep.1)

Δεν γνωρίζατε πως το θέλετε, δεν ξέρατε πως σας λείπει. Και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος έρχεται να μας το υπενθυμίσει, με το πρώτο επεισόδιο του podcast του να είναι γεγονός! Λέγεται «Μία στιγμή παραφροσύνης». Όλοι θυμάστε αυτήν την ατάκα. Αυτή είναι η αφετηρία και σήμερα (09/08) γυρνάμε πίσω, στο FIFA 2001. Ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα, με θέμα μία ιστορία, μία συνέντευξη, μία ανάμνηση! Stay tuned, έγινε… μόνο η αρχή!



«Μια στιγμή παραφροσύνης»: Το νέο podcast που (δεν) γνωρίζατε πως σας λείπει, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep.1)

Νέο podcast από σήμερα (09/08) με τίτλο «ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ», με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο να χρησιμοποιεί την ατάκα που προέκυψε ως έμπνευση μέσα από το πιο πετυχημένο παιχνίδι στην ελληνική αγορά, το FIFA 2001, και μέσα από το οποίο θα έχει  την ευκαιρία  με συνεντεύξεις, αφιερώματα, αναλύσεις, όμορφες ιστορίες και περίεργα στατιστικά να φέρνει ένα άλλο στυλ σε αυτά που ήδη υπάρχουν.

Ήδη στο πρώτο επεισόδιο υπάρχει μία πλήρης αναφορά στο τι γινόταν τον Οκτώβριο του 2000, όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, υπάρχει και μία μικρή συνέντευξη με τον άνθρωπο που ήταν στο εξώφυλλο της ελληνικής έκδοσης, τον αρχηγό της εθνικής ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο άνθρωπος που σήκωσε πρώτος το EURO 2004 για την Ελλάδα, εξηγεί και γιατί φορούσε το νούμερο «17» και όχι το κλασσικό νούμερο «7», με το οποίο τον γνωρίσαμε στα ποδοσφαιρικά του χρόνια!

Το podcast είναι ήδη στο Spotify, αλλά θα το βρίσκετε  σε όλες τις πλατφόρμες που αναγράφονται παρακάτω…

Spotify: https://open.spotify.com/show/4sySflSpr7WgIApKC6hWcA

Podbean: https://mcdn.podbean.com/mf/web/np64kucmgaquqg5z/Episode_1b3vxn.mp3

Amazon Music & Audible: https://music.amazon.com/podcasts/653d7a04-df01-4e83-a4c9-8640aef767d4

Podchaser: https://www.podchaser.com/podcasts/mia-stighmi-parafrosynis-5808870

iHeartRadio: https://iheart.com/podcast/203871873