Ο Λι Κάρσλεϊ νέος προπονητής της Αγγλίας – Συναντά ή όχι την Ελλάδα στο Nations League;

Γεγονός είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Αγγλίας από τον Λι Κάρλσεϊ! Ανακοινώθηκε προσωρινά από τα «τρία Λιοντάρια» και αναλαμβάνει να διαδεχθεί τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Δύο τα ματς που θα καθίσει στον πάγκο τους στο Nations League, όσο συνεχίζεται η αναζήτηση για τον «μόνιμο», με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026!



Ο Λι Κάρσλεϊ νέος προπονητής της Αγγλίας – Συναντά ή όχι την Ελλάδα στο Nations League;

Στην εθνική Αγγλίας και την ανδρική ομάδα συνεχίζει την καριέρα του ο Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος αφήνει την u-21 των «τριών Λιονταριών» και προβιβάζεται!

Διαδέχεται τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τα «τρία Λιοντάρια» να ανακοινώνουν πως πρόκειται για μία προσωρινή λύση, με φόντο το ξεκίνημα του Nations League 2024-25.

Θα καθίσει στον πάγκο τους σε δύο αναμετρήσεις, με αμφότερες να λαμβάνουν χώρα τον Σεπτέμβριο. Η πρώτη είναι εκτός έδρας, απέναντι στην Ιρλανδία, ενώ η δεύτερη είναι στο «Wembley», απέναντι στη Φινλανδία.

Δύσκολα θα τον δούμε πάντως, κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, με τον 50άχρονο να μοιάζει δεδομένο πως θα αποχωρήσει κοντά στα τέλη του μηνός. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα συναντά την Αγγλία στις 10 Οκτωβρίου (εκτός έδρας) και στις 14 Νοεμβρίου, ξανά, με έδρα το Γεώργιος Καραϊσκάκης. 

Δημήτρης Μανάκος