Πόσο επηρεάζει τον Ολυμπιακό η πώληση του Νέτο στην Τσέλσι; Το tweet της… μίας εβδομάδας!

Επηρεάζει τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Νέτο στην Τσέλσι; «Όχι» είναι η απάντηση, με ένα συγκεκριμένο tweet να δημιουργεί… αισιοδοξία στους φίλους των «ερυθρολεύκων»!



Πόσο επηρεάζει τον Ολυμπιακό η πώληση του Νέτο στην Τσέλσι; Το tweet της… μίας εβδομάδας!

Στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο κόσμος του Ολυμπιακού ξεκίνησε να φωνάζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ένα συγκεκριμένο σύνθημα. Ποιο ήταν αυτό;

Απευθυνόταν προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και επισήμανε πως το κοινό ζητά μία χάρη: να επιστρέψει στον Πειραιά ο Ντάνιελ Ποντένσε. Πρόκειται άλλωστε για ένα ζήτημα που έχει κρατήσει καιρό και όσο περνάει ο χρόνος, τόσο περισσότερες είναι οι απορίες που δημιουργούνται.

Αισίως, προέκυψε μία ακόμη, η οποία ξεκινά από τη μεταγραφή του Πέδρο Νέτο από τη Γουλβς στην Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ γέμισε τα ταμεία των «λύκων» με 60 εκατομμύρια και τρία ακόμη ως μπόνους και άπαντες αναρωτιούνται αν αυτό θα προκαλέσει κάποιο… πρόβλημα, στην… πολυπόθητη επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στους «ερυθρολεύκους».

Η απάντηση λοιπόν είναι ξεκάθαρη και «μονολεκτική». «Όχι». Διότι η μία περίπτωση δεν σχετίζεται καθόλου με την άλλη, με τον Fabrizio Romano να επισημαίνει πως πρωταρχικός στόχος της αγγλικής ομάδας είναι ο Φορμπς του Άγιαξ.

Αυτόν θέλει ο Γκάρι Ο’ Νιλ στη Γουλβς ως αντί – Πέδρο Νέτο. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα tweet ακόμη, το οποίο οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να διαβάσουν με αισιοδοξία. Ο λόγος; Επειδή αναγράφεται ξεκάθαρα πως εντός της εβδομάδας, ο Ποντένσε θα αποχωρήσει από το club έναντι 10 εκατομμυρίων. Μήπως λοιπόν, η Γουλβς ξεκίνησε από τον Πέδρο Νέτο και θα ολοκληρώσει τις επικείμενες αποχωρήσεις της από το ρόστερ, με τον Ντάνιελ Ποντένσε;

Η απάντηση στο εν λόγω ερώτημα είναι ξανά ξεκάθαρη… «Ναι». Ας περιμένουμε λοιπόν…

Δημήτρης Μανάκος