«Ατρόμητος, μία υπέροχη ομάδα»: Έπαθε… πλάκα ο Χέντερσον με όσα είδε στο Περιστέρι! (pics)

Εξαιρετική κίνηση από τον Ατρόμητο, παραχώρησε στον Άγιαξ το προπονητικό του κέντρο και άπαντες από το ολλανδικό club εντυπωσιάστηκαν από το Μαζαράκη και τη φιλοξενία των Ελλήνων. Θα ανταποδώσουν στο μέλλον, το «δήλωσε» ο Τζόρνταν Χέντερσον!



«Ατρόμητος, μία υπέροχη ομάδα»: Έπαθε… πλάκα ο Χέντερσον με όσα είδε στο Περιστέρι! (pics)

Στο Μαζαράκη φιλοξενήθηκε η αποστολή του Άγιαξ, λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση και τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στο ΟΑΚΑ,  με τους ανθρώπους της ολλανδικής ομάδας να εντυπωσιάζονται από τις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου.

Ο Φραντζέσκο Φαριολι ήταν ενθουσιασμένος με το γήπεδο, το spa center, το γυμναστήριο και τα αποδυτήρια, τα οποία όλα ήταν στη διάθεσή του σπουδαίου ολλανδικού κλαμπ για τη προπόνησή τους.

Οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας και οι ποδοσφαιριστές, με «μπροστάρη» τον Τζόρνταν Χέντερσον, ευχαρίστησαν αμέτρητες φορές τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας και επιφυλάχθηκαν να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στο Άμστερνταμ, αν ο Ατρόμητος την χρειαστεί στο μέλλον.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες στο https://www.atromitosfc.gr/news/to-megalo-eyxaristo-tou-istorikou-agiaks-ston-atromito-eimaste-eygnomones/