Η ακριβότερη αγορά στην ιστορία της Ρέξαμ: «Έσπασε» τα ταμεία, με πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ!

Δύο διαδοχικές ανόδους έχει πανηγυρίσει, αλλά η Ρέξαμ έχει βάλει ως στόχο να «τριτώσει» το καλό! Και για τον λόγο αυτόν, ανακοινώνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της, σε μία ιστορία που ξεκινά από τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Η ακριβότερη αγορά στην ιστορία της Ρέξαμ: «Έσπασε» τα ταμεία, με πρώην παίκτη της Γιουνάιτεντ!

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώνει η Ρέξαμ, η οποία βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά από την απόκτηση του Όλιβερ Ράθμπον!

Πολλοί πιθανώς δεν θα τον θυμούνται, πράγμα απολύτως λογικό. Πρόκειται για έναν 27άχρονο μέσο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εν συνεχεία, ακολούθησαν μεταγραφές σε Ρότσντεϊλ και Ρόδεραμ, με τις οποίες κατέγραψε περισσότερες από 200 συμμετοχές, στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Πλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Ρέξαμ, ξεπερνώντας τις 300.000 λίρες που είχαν δώσει οι Ουαλοί για να κάνουν δικό τους τον Όλι Πάλμερ, τον Ιανουάριο του 2022.

Πέρυσι, αγωνιζόταν στη Ρόδεραμ, με την οποία υποβιβάστηκε στη League One, και αναζητούσε μία νέα πρόκληση. Η μετακίνησή του στο «Racecourse Ground» αποτελεί αδιαμφισβήτητα ρεκόρ, πλην όμως, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη αγωνιστική.

Έχει καθυστερήσει η έγκριση από την EFL και τα «αποκαλυπτήρια» δεν θα γίνουν εκτός έδρας, απέναντι στη Γουίκομ, στην πρεμιέρα του club στην 3η κατηγορία!

Δημήτρης Μανάκος