Απίθανη έναρξη σε ΤΡΕΙΣ κατηγορίες: Γκολ παντού, το πρώτο της σεζόν σε όλη την Αγγλία η Σέφιλντ! (vids)

Και έχουμε γκολ! Χρειάστηκαν μόλις 12 λεπτά. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με σκόρερ έναν 20άχρονο! Ακολούθησαν τέρματα και στις άλλες επαγγελματικές κατηγορίες…



Απίθανη έναρξη σε ΤΡΕΙΣ κατηγορίες: Γκολ παντού, το πρώτο της σεζόν σε όλη την Αγγλία η Σέφιλντ! (vids)

Γεγονός είναι το πρώτο γκολ της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Championship! Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Πρέστον εκτός έδρας και γίνεται η πρώτη ομάδα που πανηγυρίζει στην χρονιά.

Ο Σκοτ Αρμπλάστερ είναι ο άνθρωπος που το πετυχαίνει, το 3ο συνολικά στην καριέρα του, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-0 μόλις στο 12ο λεπτό!

Την ίδια ώρα, έχουμε σέντρα και στη League One, με το πρώτο γκολ επίσης να είναι γεγονός. Προηγείται η Μάνσφιλντ της Μπάρνσλεϊ με 1-0, σκόρερ ο Κιν. Θυμίζουμε πως πριν από μερικά λεπτά, ο νεαρός γκολκίπερ της Τσέλσι, Σλόνινα, τα βρήκε σε όλα με την Μπάρνσλεϊ, για μονοετή δανεισμό.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε πανηγυρισμό και στην League Two… Γκολ η Τσέστερφιλντ, στην επιστροφή της στην κατηγορία, ο Ντόμπρα κάνει το 1-0 απέναντι στη Σουίντον!

Δημήτρης Μανάκος