Άνετες πρεμιέρες για Σέφιλντ και Μπλάκμπερν – Επτά διαφορετικοί σκόρερ στην Championship!

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, «τεσσάρα» για την Μπλάκμπερν, στο καλύτερό της ξεκίνημα στην Championship, εδώ και 21 χρόνια. Θύμισε την… περσινή της εικόνα η Πρέστον, κατώτερη των προσδοκιών παρουσιάστηκε η Ντέρμπι του Πολ Γουόρν!



Άνετες πρεμιέρες για Σέφιλντ και Μπλάκμπερν – Επτά διαφορετικοί σκόρερ στην Championship!

Με χαρακτηριστική ευκολία εκκίνησαν τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Championship η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και η Μπλάκμπερν, οι οποίες επικράτησαν των Ντέρμπι και Πρέστον, δίχως να… ιδρώσουν ιδιαίτερα.

Το πρώτο γκολ της σεζόν σημείωσε ο Αρμπλάστερ για τη Σέφιλντ, η οποία κέρδισε με 2-0 την Πρέστον, μακριά από το «Μπράμαλ Λέιν».

Προηγήθηκε μόλις στο 12’, ήλεγξε το ματς και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα στο 55’, με τον Χάμερ, ο οποίος σκόραρε για 5η φορά στην καριέρα του σε επίπεδο πρωταθλήματος με τη Σέφιλντ!

Την ίδια ώρα, η Μπλάκμπερν «διέλυσε» την Ντέρμπι με 4-2, παρότι μέχρι και το 72ο λεπτό βρισκόμασταν στην ισοπαλία.

Ο Ντόλαν άνοιξε το σκορ, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Νέλσον, αλλά 18 λεπτά πριν το τέλος, έμοιαζαν να «καταρρέουν». Μέσα σε τέσσερα λεπτά, Βάιμαν και Σμόντικς έκαναν το 3-1 για τη γηπεδούχο, για να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα ο Οχάσι στο 84’ και ο Γουίλσον (4-2), στο 88’.

Δύο άνετες επικρατήσεις λοιπόν, επτά διαφορετικοί σκόρερ στην Championship! Αναμένουμε τη συνέχεια, το πρόγραμμα του Σαββάτου ανοίγει στις 14:30 ώρα Ελλάδος, με τον Δημήτρη Γούτα και τον Μανώλη Σιώπη της Κάρντιφ, να υποδέχονται τη Σάντερλαντ!

Δημήτρης Μανάκος