«Ξέσπασε» κατά της Άρσεναλ και της Γιουνάιτεντ ο Πεπ: «Το κάνουν κάθε χρόνο και μιλάτε μόνο για τη Σίτι!»

Ακόμη μία ερώτηση για χρήματα, ακόμη μία απάντηση που έγινε… viral στο Twitter. Εκνευρίστηκε ο Πεπ, μίλησε κατά της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και υποστήριξε τη μεταγραφική πολιτική της Μάντσεστερ Σίτι!



«Ξέσπασε» κατά της Άρσεναλ και της Γιουνάιτεντ ο Πεπ: «Το κάνουν κάθε χρόνο και μιλάτε μόνο για τη Σίτι!»

Αποφάσισε να απαντήσει σε κάθε λογής ερώτηση ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στη συνέντευξη Τύπου για το επικείμενο Community Shield, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και κάποια στιγμή εκνευρίστηκε.

Διότι η συζήτηση ξέφυγε από το αγωνιστικό της υπόθεσης, στην κουβέντα μπήκαν τα χρήματα και οι μεταγραφές, με αφορμή την αποχώρηση του Χούλιαν Άλβαρες από τους «πολίτες».

Και αφότου ο Καταλανός προπονητής μίλησε για την παραμονή του Έντερσον και τις αυξημένες πιθανότητες μίας μεταγραφής, μετά την έναρξη της νέας σεζόν, δημοσιογράφος τον ρώτησε για τα χρήματα που ξοδεύει η Σίτι.

Εκεί νευρίασε ο Πεπ και είπε πως τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνουν το ίδιο για πολλά χρόνια. Και ουδείς ασχολείται. Ωστόσο, επισήμανε πως η λογική της Σίτι ως προς τη μεταγραφική πολιτική, δεν περνάει στα «ψιλά»!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξοδεύουν πολύ. Για πολλά χρόνια. Αλλά αυτά δεν είναι νέα για εσάς. Είναι μόνο όταν ξοδεύει η Μάντσεστερ Σίτι!»

Δημήτρης Μανάκος