Το πρώτο ταμείο της σεζόν με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Δύο στα δύο στην Αγγλία, κέρδος επί 3.50!

Καλή σεζόν να έχουμε και ώρα για το πρώτο στοίχημα της σεζόν στις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Δύο τα σημεία που επιλέγω για αρχή, με φόντο τη League One και τη League Two. Δύο άσους, πάνω από 1.75 η κάθε απόδοση, για να «τριπλασιάσουμε» τα χρήματά μας, ενόψει της μεγάλης συνέχειας! Ας τα δούμε μαζί…  



Το πρώτο ταμείο της σεζόν με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο: Δύο στα δύο στην Αγγλία, κέρδος επί 3.50!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Η ποδοσφαιρική σεζόν ξεκίνησε στην Αγγλία και είναι γεγονός. Πριν από μερικές ώρες, είχαμε σέντρα σε Championship, League One και League Two.

Είχαμε τέσσερα παιχνίδια αθροιστικά, είδαμε τρία G/G και δύο Over 2,5. Κορυφαίο αποτέλεσμα η νίκη της Μπλάκμπερν με 4-2 επί της Ντέρμπι, στην πιο παραγωγική της πρεμιέρα τα 21 τελευταία χρόνια, αλλά και το άνετο «διπλό» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επί της Πρέστον.

Μεγάλη και η νίκη της Μάνσφιλντ στη League One, εκτός έδρας, την στιγμή που η Τσέστερφιλντ, στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, προηγήθηκε της Σουίντον με τον μόνιμο σκόρερ της, Ντόμπρα, αλλά έμεινε στο 1-1.

Τι παίζουμε σήμερα θα μου πείτε; Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει. Δύο άσους, έναν στην 3η κατηγορία και έναν στην 4η. Το πρώτο χρονικά ματς είναι αυτό της League Two, με τη Γουίμπλεντον να κερδίζει την Κόλτσεστερ στην έδρα της, σε απόδοση της τάξεως του 1.95.

Το δεύτερο, πιθανώς θα το γνωρίζετε καλύτερα. Ποντάρω στην Στίβενεϊτζ, βρέθηκε μία «ανάσα» από τα play off ανόδου πέρυσι, αν δεν άλλαζε προπονητή στο φινάλε και παρέμενε ο Στιβ Έβανς, πιθανώς θα τα κατάφερνε. Πιστεύω πως θα εκκινήσει καλά τη σεζόν, μετρά τρεις εντός έδρας νίκες σε έξι ματς με την Σριούσμπερι στο «σπίτι» της, και μία μόλις ήττα. Fun fact; Στα δύο τελευταία 90άλεπτα σε αυτό το γήπεδο, το σκορ είναι ένα άνετο 3-0 για τη γηπεδούχο. Και θεωρώ πως η παράδοση θα συνεχιστεί…

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

(17:00) Γουίμπλεντον – Κόλτσεστερ 1 στο 1.95

(19:30) Στίβενεϊτζ – Σριούσμπερι 1 στο 1.75