Υπογράφει σύντομα και ο Γουάν - Μπισάκα στη Γουέστ Χαμ και η Γιουνάιτεντ περιμένει για τον Μαζράουι!

Ανακοίνωσε τον Τοντιμπό και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να πράξει το ίδιο και με τον Γουάν - Μπισάκα. Έπειτα από διαπραγματεύσεις και προσπάθειες αρκετών ημερών, φαίνεται πως η Γουέστ Χαμ θα πάρει και τον Άγγλο φουλ μπακ στο Λονδίνο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενεργοποιεί πια τη συμφωνία για τον Νουσέρ Μαζράουι από την Μπάγερν Μονάχου. 



Υπογράφει σύντομα και ο Γουάν - Μπισάκα στη Γουέστ Χαμ και η Γιουνάιτεντ περιμένει για τον Μαζράουι!

Τα «σφυριά» έχουν συμφωνήσει με τους «κόκκινους διαβόλους», τα έχουν βρει και με τον ποδοσφαιριστή για το συμβόλαιο που θα υπογράψει στο Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας και αυτό που απέμενε ήταν να γίνει με τις καλύτερες νομικές συνθήκες η αποχώρηση του Γουάν - Μπισάκα από τη Γιουνάιτεντ 

Οι δύο πλευρές τα βρίσκουν, οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν και ο 26χρονος φουλ μπακ θ' αποτελέσει ακόμα ένα εντυπωσιακό μεταγραφικό απόκτημα για την αρμάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι. 

Παράλληλα, θα ενεργοποιήσει και τη μεταγραφή του Νουσέρ Μαζράουι η Γιουνάιτεντ, η οποία απλά περίμενε την έκβαση της υπόθεσης του Γουάν - Μπισάκα για να καταφέρει να πάρει τον Μαροκινό στο «Ολντ Τράφορντ», έχοντας αποσπάσει τη συγκατάθεση της Μπάγερν Μονάχου έναντι 18-20 εκατομμυρίων. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης