Όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα, μετά το πρώτο μέρος του Σίτι – Γιουνάιτεντ: «Πώς εξηγείται αυτό;»

Κάθε χρόνο η σεζόν στην Αγγλία ξεκινάει με το Community Shield. Έτσι και φέτος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι έρχονται αντιμέτωπες, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Ωστόσο, λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, εικόνες από τα άδεια καθίσματα του «Wembley» έκαναν τον γύρο του κόσμου στα social media, . 



Όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα, μετά το πρώτο μέρος του Σίτι – Γιουνάιτεντ: «Πώς εξηγείται αυτό;»

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ ολοκληρώθηκε, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί στη διαδικασία των πέναλτι, στην πρεμιέρα του αγγλικού ποδοσφαίρου, για τη νέα σεζόν. 

Φυσικά, το Community Shield, μπορεί να μη μετριέται ως επίσημος τίτλος, αλλά κάθε ομάδα που βρίσκεται στον τελικό, προφανώς και θέλει να το κατακτήσει. Απ’ ότι φαίνεται, οι οπαδοί της Premier League, δεν εντυπωσιάζονται πλέον. Και η επιβεβαίωση βρίσκεται στις κερκίδες! 

Συγκεκριμένα, πολλές φωτογραφίες έχουν κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου στα social media, που αποθανατίζουν τις άδειες καρέκλες στο γήπεδο του «Wembley». 

Μπορεί το θέαμα στις κερκίδες να μην είναι και το καλύτερο δυνατό, αλλά οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο δεύτερο ημίχρονο, να ευχαριστήσουν όσους αποφάσισαν να δουν από κοντά το πρώτο ντέρμπι της σεζόν! Είχαμε θέαμα, επικράτησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για 3η φορά στην καριέρα του στον εν λόγω θεσμό!