«Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»: Με «τεσσάρα» υποδέχθηκε το «Άνφιλντ» τη Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ! (vids)

Τέσσερα γκολ εύκολα, εξαιρετική εμφάνιση για ένα ημίχρονο, νίκη με 4-1 επί της Σεβίλλης και αναμονή για το δεύτερο φιλικό με τη Λας Πάλμας, την ίδια ημέρα. Εντυπωσιακή η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ κόντρα στους Ισπανούς, ξεχώρισαν Ντίας και Ζότα, στην ανεπίσημη πρεμιέρα του Ολλανδού στο «Άνφιλντ»!



«Να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»: Με «τεσσάρα» υποδέχθηκε το «Άνφιλντ» τη Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ! (vids)

Αυτή ήταν η ιδανική εκκίνηση και άπαντες πλέον ανυπομονούν για τη συνέχεια. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κύλησε η πρώτη, ανεπίσημη πρεμιέρα του Άρνε Σλοτ στο «Άνφιλντ», με τον Ολλανδό προπονητή να βλέπει τη Λίβερπουλ να επικρατεί με 4-1 της Σεβίλλης, μία εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σεζόν στην Premier League!

Πειστική εμφάνιση, εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, βασικός ο Κώστας Τσιμίκας και τέσσερα γκολ εύκολα στην ισπανική ομάδα, με πρωταγωνιστές τον Ντιόγο Ζότα και τον Λουίς Ντίας.

Ο πρώτος κατέγραψε ένα γκολ και μία ασίστ, ο δεύτερος σκόραρε δις στα πρώτα 45 λεπτά και η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ εντυπωσίασε!

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε με τη συμπλήρωση μισής ώρας, με απίθανο «βολέ» του Ζότα, στο απέναντι «Γ».

Το 2-0 έγινε από τον Ντίας στο 39’ με τρομερά δυνατό σουτ εντός περιοχής, ενώ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε πριν το φινάλε του ημιχρόνου, χάρη στο δεύτερο γκολ του Ντίας.

Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ έκοψε ρυθμό και η Σεβίλλη μείωσε στο 66’. Προτού όμως προλάβει να συνειδητοποιήσει το 3-1, διαμορφώθηκε και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Νιόνι πανηγύρισε, σε μία φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πήρε τον «μικρό» και τον έστειλε στο KOP για να γνωρίσει την αποθέωση.

Πλέον, η Λίβερπουλ στρέφει την προσοχή της στο δεύτερο φιλικό της ίδιας ημέρας, με τη Λας Πάλμας να την συναντά στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έπαιξαν, δεδομένα βασικός ο Κονατέ, ενδέχεται να δούμε και τον Άντι Ρόμπερτσον!

Δημήτρης Μανάκος