Αφοπλιστικός Ρέι Χάουτον: «Εντυπωσιάστηκα από το πώς επιτίθεται η Λίβερπουλ, ανώτεροι οι σημερινοί παίκτες από την εποχή μου!»

Διαφορετικές εποχές, ανώτεροι αθλητές σήμερα, δυσκολότερο το ποδόσφαιρο τώρα και εντυπωσιακή Λίβερπουλ στα φιλικά προετοιμασίας. Αφοπλιστικός γενικώς ο Ρέι Χάουτον, μετά το φινάλε του ματς με τη Σεβίλλη, στο lfctv!



Αφοπλιστικός Ρέι Χάουτον: «Εντυπωσιάστηκα από το πώς επιτίθεται η Λίβερπουλ, ανώτεροι οι σημερινοί παίκτες από την εποχή μου!»

Το πρώτο φιλικό της ημέρας για τη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε, η ομάδα του Άρνε Σλοτ επικράτησε με 4-1 της Σεβίλλης και ο Ρέι Χάουτον μίλησε στο lfctv για την προετοιμασία των «κόκκινων», τις πρώτες του εντυπώσεις και τα φιλικά.

Έκανε επίσης μία σύγκριση εποχών και επισήμανε πως υπάρχουν έξι παίκτες στο ρόστερ της Λίβερπουλ, που θα έπαιζαν στη δική του εποχή!

Χαρακτήρισε ανώτερους τους ποδοσφαιριστές σήμερα, ενώ δεν δίστασε να πει πως όταν έπαιζε ο ίδιος, οι παίκτες τα καλοκαίρια έπιναν και έτρωγαν λίγο παραπάνω.

Μιλάμε για τον Ιρλανδό πρωταθλητή με τη Λίβερπουλ και δις Κυπελλούχο, στην εποχή του Κένι Νταλγκλίς!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρέι Χάουτον στο lfctv:

«Εντυπωσιάστηκα από την εικόνα της Λίβερπουλ σε όλα τα φιλικά! Μου αρέσει ο  τρόπος  που προσπαθεί να βγει στη επίθεση.

Οι παίκτες έρχονται πια χωρίς προετοιμασία και είναι έτοιμοι  για να παίξουν, δεν υπάρχει η εποχή η δική μας που την λέγαμε «off season»! Τότε  πήγαινες διακοπές και μπορούσες να χαλαρώσεις, να πιείς λίγο παραπάνω, να μην σε πείραζε αν έτρωγες λίγο παραπάνω!

Εδώ και μια δεκαετία είναι εξαιρετική η προετοιμασία που κάνουν μόνοι τους! Τους βγάζω το καπέλο και σε αυτό το πράγμα έχω να πω ότι οι σημερινοί  ποδοσφαιριστές είναι πολύ ανώτεροι από εμάς, και από όλες τις προηγούμενες εποχές!  Είναι   αθλητές πάρα πολύ υψηλού επιπέδου και δεν μπορώ να ακούω ανοησίες πως δεν ξέρουν μπάλα! Είναι πολύ πιο πλήρεις σε όλα, συγκριτικά με τη δική μας εποχή. Ο Σαλάχ, ο Τρεντ, ο Φαν Ντάικ, ο Άλισον, ο Ντίας και ο Ζότα, θα έπαιζαν βασικότατοι στην ομάδα που ήμουν εγώ, στη δεκαετία του ’80!»

Δημήτρης Μανάκος