Η «κατάρα» του Ρούνεϊ στις πρεμιέρες συνεχίζεται: «Τεσσάρα» της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Πλίμουθ!

Τρίτη πρεμιέρα με αγγλική ομάδα, τρίτη διαδοχική ήττα, δίχως καν να δει το σύνολο που προπονεί να σκοράρει! Η «κατάρα» του Γουέιν Ρούνεϊ στην Αγγλία… συνεχίζεται και η Πλίμουθ έχασε με χαρακτηριστική ευκολία με 4-0 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ!



Η «κατάρα» του Ρούνεϊ στις πρεμιέρες συνεχίζεται: «Τεσσάρα» της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Πλίμουθ!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εκκίνησε την θητεία του στον πάγκο της Πλίμουθ ο Γουέιν Ρούνεϊ, με τη νέα του ομάδα να ηττάται με 3-0 στην πρεμιέρα της Championship από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Μία εκτός έδρας ήττα είναι θεμιτή, αλλά ο τρόπος που έχασε η Πλίμουθ  είναι αυτός που πρέπει να προβληματίσει τον «θρύλο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ολοκλήρωσε το ματς με 42% κατοχή της μπάλας, ένα σουτ στην εστία, ένα κόρνερ, μηδενικά οφσάιντ και ούτε μία προσπάθεια που να βρήκε σε σώματα.

Ακίνδυνη η Πλίμουθ, δέχθηκε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, είδε τον Γκάλογουεϊ να βάζει και αυτογκόλ και το 4-0 διαμορφώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία.

Και κάπως έτσι, η «κατάρα» του Γουέιν Ρούνεϊ στις πρεμιέρες του στον πάγκο, σε τεχνική ηγεσία αγγλικής ομάδας, συνεχίζεται. Τι εννοούμε; Πως το κακό «τρίτωσε», καθώς για 3η φορά, δεν κατάφερε ούτε βαθμό να πάρει, ούτε καν να δει την ομάδα του να σκοράρει.

Η αρχή έγινε με την Ντέρμπι, ακολούθησε η Μπέρμιγχαμ και αισίως, η Πλίμουθ. Μηδέν στα τρία λοιπόν, 5-0 συνολικά τα γκολ σε βάρος του και «κάθε αρχή και δύσκολη». Μένει να δούμε την αντίδραση της ομάδας του, με το πρώτο εντός έδρας ματς της να είναι απέναντι στην Τσέλτεναμ, για το Λιγκ Καπ, στις 14 του μηνός.

Δημήτρης Μανάκος